Webinar

Søg dit næste job med storytelling

Søger du job – og vil du gerne gøre indtryk, skille dig ud og blive i stand til at skabe en god kemi i rummet under samtalen?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 03. november 2020

Kl. 17:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 02. november 2020 - kl. 23:59

Søger du job – og vil du gerne gøre indtryk, skille dig ud og blive i stand til at skabe en god kemi i rummet under samtalen? Vil du gerne formidle din viden og samtidig fremstå tilgængelig, velkommunikerende og let at huske? Ønsker du at formulere lige netop den ansøgning, der får dig til at tone frem på nethinden hos din nye arbejdsgiver, og giver ham eller hende lyst til mere? 

Så er den strategiske storytelling måske lige præcis det, du søger. En metode, der åbner op for samtalen, taler til mavefornemmelsen og skiller dig ud fra mængden. En ældgammel og meget menneskelig metode, der øger fællesskabet, baner vejen for forståelse og åbner døre, der hidtil har været lukkede. 

I dette inspirationsforedrag bliver du introduceret til teorien bag metoden, øjenåbnende eksempler og et par hands-on værktøjer, der kan anvendes aktivt i din jobsøgning. Storyteller Anja Klemp Vilgaard lover vigtige pointer og faglige såvel som sociale aha-oplevelser, når hun tager dig med ind i en verden af gode historier. På kun en time vil du få information og viden om den kommunikationsmetode, som vinder stor indpas i danske virksomheder i disse år. Fordi den virker, fordi den gør indtryk og fordi den skaber fællesskab.”

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 03. november 2020

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

155

Arrangementsnr.

338146


Arrangør

IDA