Arrangement

Sommer i Tyrol

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol.

Aalborg Kongres & Kulturcenter , Aalborg

Søndag d. 18. april 2021

Kl. 15:40 - 21:00

Fra 485 kr.

Tilmeldingsfrist 15. marts 2021 - kl. 23:55

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Fra Frøken Nitouches kloster over Cassiopeias stjernehimmel rejser vi nu til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol.

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja - nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme, mens der på gæstgivergården "Den hvide hest" hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien Halløj på Badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Foto: Gudmund Thai

Medvirkende:

Jesper Groth, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard Stegger, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch

Så kom med IDA til et show, hvor vi traditionen tro også skal have noget at spise, hvorfor vi efterfølgende mødes og skal nyde en lækker aftenbuffet. sluttiden er anslået.

Prisen er 485 kr. pr person og inkluderer billet og aftenbuffet samt 1 genstand øl/vin eller vand

Vi har gode billetter i blok 1 der hvor gulvet begynder at at skråne, så der er god udsyn.

Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager.

Tilmeldingen er bindende efter 24-01-2021, men skulle der mod forventning kommer aflysning p.ga. Covid-19 får du naturligvis dine penge retur.

Der er begrænset deltagerantal, og vær opmærksom på, at den meget hurtigt kan bliver udsolgt.

Corona:

Når du deltager i arrangementet, sørger vi for at følge de gældende regler, som er udstukket af sundhedsmyndighederne. Men da vi deltager som en gruppe, kan du ikke altid forvente, at der er de samme afstandskrav, som hvis man kommer alene. Det betyder, at du måske kommer til at sidde ved siden af nogen, du ikke kender, men kravet om 1 m fra næsetip til næsetip vil så vidt muligt altid blive overholdt mellem dem og dig/jer.

Vi vil altid sørge for, at der er håndsprit til stede.

Du som deltager har selv ansvaret for at medbringe mundbind, hvis påkrævet, samt holde behørig afstand til de øvrige deltagere.

Desuden vil vi bede dig om at give IDA besked, hvis du eller din ledsager efterfølgende får konstateret corona. Så sørger IDA for at give beskedvidere til alle deltagere om, at der har været en corona-smittet til arrangementet uden at navn nævnes. Besked gives via mit.ida.dk/corona

Hvor

Aalborg Kongres & Kulturcenter

Europaplads 4

9000 Aalborg

Ved indgangen står en person med IDA navneskilt, her uddeles billetterne


Hvornår

Søndag d. 18. april 2021

Kl. 15:40 - 21:00


Pris

Ledig

485 kr.

Medlem

485 kr.

Seniormedlem

485 kr.

Studiemedlem

485 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 15. marts 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

28

Tilvalg

Ledsager

485 kr.

Arrangementsnr.

338848