Arrangement

Stand-up comedy: Christian Fuhlendorff's "Det sjovt" @ Værket i Randers

Ta' med IDA Randers ind på Værket og oplev komikeren Christian Fuhlendorff i hans nye show 'Det sjovt'. Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Bare én komiker, en mikrofon - og så smadre salen :) Inkl. velkomstdrink.

Værket, Randers

Fredag d. 09. april 2021

Kl. 18:30 - 20:30

Fra 199 kr.

Tilmeldingsfrist 01. april 2021 - kl. 23:55

Ta' med IDA Randers ind på Værket og oplev fra super gode pladser Christian Fuhlendorff i hans nye show 'Det sjovt'. Vi skal tilbage til den klassiske stand-up, som han brød igennem i. Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Bare én komiker, en mikrofon og tilbage til udgangspunktet - at gribe mikrofonen og smadre salen. :)

Evt. yderligere info om eventet:

Den succesfulde komiker, tv- og radiovært Christian Fuhlendorff er på landevejene igen i 2021. Han kommer i foråret forbi Randers og Værket. Og det nye show hedder ‘Det Sjovt’, fordi det ganske enkelt “bare” skal være sjovt. Der er ingen rød tråd, pointe eller påklistret moral – der er bare jokes, jokes, jokes fra en af kongerigets allermest morsomme.

“Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet – én person og én mikrofon – gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen forproducerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden,” siger Fuhlendorff.

Fuhlendorff har igennem 20 år skinnet igennem på den danske comedy-scene med sin egen unikke blanding af absurditeter, hurtige replikker og underholdende observationer fra verden omkring ham – og ikke mindst hans egen familie. Det er det, der ligger til grund for hans jokes og det, som publikum kan se frem til. Uden at blive belærende.

“Prøv at hør’, jeg er fra Amager og har en lunken 10. klasseseksamen. Hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke, og jeg vælger at grine af den for at overleve. Skulle jeg tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! “Ikke at have et budskab er også et budskab”. Fuck off!” siger han.

Praktisk info:

  • Vi har reserveret gode pladser på række 5,6,7.
  • Vi mødes kl. 18.30 ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor også billetter og velkomstdrink udleveres mens der small-talkes/networkes indtil showet starter kl. 19.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsager.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom)

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Fredag d. 09. april 2021

Kl. 18:30 - 20:30


Pris

Ledig

199 kr.

Medlem

199 kr.

Seniormedlem

199 kr.

Studiemedlem

199 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 01. april 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

27


Ledige pladser

12

Tilvalg

Ledsager

225 kr.

Arrangementsnr.

335974