Arrangement

Stand-up comedy: Torben Chris + Thomas Hartmann @ Værket i Randers

Ta' med IDA Randers ind på Værket og oplev fra super gode pladser Thomas Hartmann og Torben Chris i deres nye populære fællesshows 'Mens Room', hvor forholdet mellem mænd og kvinder for en tur igennem vridemaskinen.

Værket, Randers

Lørdag d. 06. november 2021

Kl. 19:30 - 21:45

Fra 179 kr.

Tilmeldingsfrist 26. oktober 2020 - kl. 23:55

Ta' med IDA Randers ind på Værket og oplev fra super gode pladser Thomas Hartmann og Torben Chris i deres nye populære fællesshows 'Mens Room', hvor forholdet mellem mænd og kvinder for en tur igennem vridemaskinen.

 

Evt. yderligere info om eventet:

Thomas Hartmann og Torben Chris må siges at høre til blandt nogle af de flittigste inden for dansk komik. Torben Chris har i efteråret ’19 turneret landet rundt med sit ABC-show, og året inden rejste Hartmann rundt med sit show, ‘Kærlighed’. Alligevel har de to komikere fået tid til at skabe den fjerde udgave af deres populære Men’s Room-shows.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel – som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblemer, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle – i faste forhold, men ugifte – er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt – men morsomt er det stadig!

 

Praktisk info:

  • Vi har reserveret supergode pladser på række 1+2+3. Altså helt oppe foran scenen.
  • Vi mødes kl. 19.30 ved flyget (det store klaver) ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor også billetter og velkomstdrink udleveres mens der small-talkes/networkes indtil showet starter kl. 20.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 1 ledsager.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom)

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Lørdag d. 06. november 2021

Kl. 19:30 - 21:45


Pris

Ledig

179 kr.

Medlem

179 kr.

Seniormedlem

179 kr.

Studiemedlem

179 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

22


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

179 kr.

Arrangementsnr.

334341