Webinar

Status på Ringsted-Femern Banen

Ringsted-Femern Banen er et af Banedanmarks allerstørste infrastruktur-projekter til dato, og er lige nu i fuld gang. På dette webinar kan du høre Projektdirektør Klaus S. Jørgensen fra Banedanmark give en aktuel status på det enorme projektet.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 10. marts 2021 - kl. 23:59

Ringsted-Femern Banen er ét af Banedanmarks allerstørste infrastruktur-projekter til dato. Alene det faktum, at projektet har et budget på 9,5 milliarder kroner, og løber hen over de næste mange år, siger noget om projektets størrelse. Den opgraderede bane skal kunne tage den mertrafik der kommer, når tunnelen under Femern Bælt til Tyskland åbner i slutningen af dette årti. Blandt andet forventes der en betydelig stigning i den internationale godstrafik på forbindelsen.

Før den knap 120 km lange jernbane er i stand til at levere den ønskede kapacitet i fremtiden, skal strækningen gennemgå en omfattende ombygning. Dette kulminerer netop i disse år, hvor udbygningen af strækningen mellem Vordingborg og Nykøbing F til dobbeltspor og sporomlægninger ved Glumsø ses tydeligt i landskabet. Desuden skal der opføres en helt ny jernbanebro over Guldborgsund, ligesom hele strækningen fra Ringsted til Rødby skal elektrificeres og i tempi udstyres med et helt nyt signalsystem.

Projektdirektør Klaus S. Jørgensen fra Banedanmark vil give en aktuel status projektet og baggrunden for de mange valg der er foretaget undervejs i det omfattende projekt.

Foto: Kasper Pedersen

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA Rail, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 11. marts 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 10. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

71

Arrangementsnr.

339587


Arrangør

IDA Rail


Medarrangører

BYG Sjælland, IDA Sjælland

IDA Byg

IDA Elteknik

Kurser for studerende

Lolland-Falster Afdeling, IDA Sjælland

Sydsjællands Afdeling, IDA Sjælland