Webinar

Strategisk planlægning: - hvad kan SMV´er bruge det til, og hvad med verdensmålene?

Deltag i dette webinar og bliv klogere på resultatorienteret strategi og indførelse af verdensmålene.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 10. december 2020

Kl. 16:00 - 17:30

Gratis

Sidder du i en bestyrelse eller en direktion for en SMV og har svært ved at finde det rette niveau og det rette omfang for strategisk planlægning, og hvilke principper og værktøjer er til rådighed som er målrettet en travl og presset hverdag, og bokser du samtidig med indførelse af Verdensmålene, så er dette webinar lige noget for dig.

Arrangementsbeskrivelse

En række undersøgelser viser, at for meget strategiarbejde fejler, og de færreste strategier reelt bliver eksekveret. Der er for meget kaos og uoverskuelighed i arbejdet undervejs, og de strategier der trods alt udarbejdes forbliver ”hylde-succeser” – ofte flotte dokumenter med masser af data og vidtløftige planer, som aldrig bliver gennemført. Men det behøver ikke være sådan. Virksomheder, der arbejder systematisk med strategiudarbejdelsen og strategi-implementering, opnår væsentligt bedre resultater end andre virksomheder i deres brancher.

Webinaret sætter fokus på, hvordan du kan opnå disse resultater i din virksomhed:

1. Hvad er en god strategi ?

2. Hvordan sættes strategi på formel?

3. Hvordan sikrer du, at strategien rent faktisk bliver fulgt og fører til succes?

4. Hvordan arbejde du med verdensmålene?

Om oplægsholderne

Sanne Markwall er tech-iværksætter og stifter af MakeMyStrategy™. Sanne, som har mere end 20 års praktisk erfaring med at nytænke services, produkter og udvikle virksomheder, har med MakeMyStrategy™ systematiseret, struktureret og sat strategiarbejdet på formel, som især er velegnede for SMVer. Før Sanne sprang ud som iværksætter har hun været medskaber af og administrerende direktør for Vinderstrategi A/S.

Timmo Ritzau er en erfaren leder af komplekse ændringsprocesser i store såvel som mindre virksomheder. Særligt har Timmo ekspertise indenfor: (i) Strategi og porteføljestyring; (ii) Ledelsesprocesser (”Lean Business Systems”); samt (iii) Innovationsledelse.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 10. december 2020

Kl. 16:00 - 17:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 10. december 2020

Kl. 16:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

857

Arrangementsnr.

338380


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Verdensmål

Kurser for studerende