Arrangement

Styrk din kommunikation med praktiske kommunikationsværktøjer

Kraftfuld kommunikation er en disciplin, som nok er den mest efterspurgte blandt ledere, projektledere og medarbejdere. En disciplin du udelukkende bliver god til med daglig træning. En workshop, hvor du kan træne kommunikation.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 11. juni 2020

Kl. 09:00 - 16:00

Fra 1.500 kr.

Du befinder dig i en verden med opgaver som alle fordrer tæt samarbejde mellem mange forskellige interessenter på tværs af flere faglige interne og eksterne faggrupper. Tilstedeværelsen af kraftfuld kommunikation er limen, der binder jeres relationer sammen. Udeblivelsen er, at I splittes, graver dybe skyttegrave og peger fingre af hinanden, når I ikke lykkes. Effekten er tydelig i jeres resultater.

Kun ved at være en aktiv selvdisciplineret spiller styrker du den daglige kommunikation og dermed jeres fællesskab. Du får et skriftligt kompendium med praktiske værktøjer med hjem, så du kan træne kraftfuld kommunikation, kropssprog, aktiv lytning og lytte mellem linjerne.

Du får viden, indsigt og træning i:

  • modellen af verden
  • forskellen på hvor god du er til at lytte og hvad lytter du efter
  • forskellen på at lytte/høre og lytte aktivt/kraftfuldt
  • bevidsthed og effekten af non verbal kommunikation
  • fra begrænsende til de fem kraftfulde kommunikationsformer
  • hvorfor kropssprog og tonation er så afgørende for udfaldet af din kommunikation

Dit udbytte

Med bevidsthed på at integrere den kraftfulde kommunikation i din dagligdag vil du og dine omgivelser opleve, at du kommunikerer på en simpel og enkel måde, så alle føler sig set og hørt i forhold til dig/mig relationen, stemningen og udførelsen af opgaven. Du bliver en aktiv og bevidst spiller, som styrker jeres daglige kommunikation og dermed jeres samarbejde og fællesskab.

Det starter med dig og dit engagement og derfor er det en selvfølge, at du deltager aktivt i workshoppen – for det kommer du til.

Forvent en knivskarp, underholdende og indsigtsfuld foredragsholder med direkte og klare holdninger.

Om underviseren

Lene Fischermann er teamcoach, mentorcoach, karriererådgiver, underviser, certificeret Talents Unlimited konsulent og foredragsholder. Uddannet i henhold til ICF (International Coach Federation) som certificeret NLP Master coach og Mindjuice Master Coach i teamcoaching, kraftfuld kommunikation og i Ennegrammet. Hun er desuden uddannet konfliktcoach og mægler, Mindfulness Practitioner samt certificeret Talents Unlimited i talent. Mange års ledelseserfaring indenfor B2B salg, marketing, kommunikation og PR fra flere teknologiske virksomheder. Se mere på turning8people.dk

Lene lægger vægt på at transformere individer og teams, for derigennem at implementere vedvarende forandringer. Det gør hun gennem øvelser og træning, som deltagerne kan tage med hjem i deres dagligdag.

Hvis du ikke møder op til arrangementet uden afmelding, tillader vi os at opkræve et no-show-fee på 250 kr.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge os på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 11. juni 2020

Kl. 09:00 - 16:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

1.500 kr.

Firmamedlem

1.500 kr.

Medlem af arrangør

1.500 kr.

Ledig

1.500 kr.

Medlem

1.500 kr.

Seniormedlem

1.500 kr.

Studiemedlem

1.500 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. maj 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

9


Ledige pladser

6

Arrangementsnr.

334484


Arrangør

IDA Proces