Arrangement

Styrk din uformelle indflydelse når du arbejder i en global kontekst

IDA Conference, København V

Onsdag d. 11. november 2020

Kl. 17:00 - 21:00

Gratis

5 pladser tilbage

Få forståelse for hvordan du manøvrerer og opnår mandat og handlerum, hvis du arbejder med forandringer i en global kontekst.

Formål
I de seneste år er mange danske organisationer blevet integreret i internationale organisationer. Fusioner, omstruktureringer og andre forandringstiltag kan gøre det sværere at agere i rollen som tillidsvalgt, fordi man skal forholde sig til en række nye aktører, som også ofte er fjernt placeret fra ens lokale arbejdsplads og derfor har andre agendaer og prioriteter.
På kurset får du redskaber til at bevare eller oparbejde indflydelse i tværkulturelle projekter og i internationale organisationer, hvor du fx refererer til en udenlandsk chef, har udenlandske kolleger eller skal samarbejde med HR i en international organisation i udlandet.

Indhold
Gennem en blanding af teori og praksis får du viden om, hvordan du bygger stærke relationer på tværs af kulturer og gode råd til, hvordan du navigerer ift. beslutningstagen og hierarki på en arbejdsplads med forskellige arbejdskulturer. Du vil også arbejde med din egen case og udvikle en konkret plan for, hvad du skal gøre fremadrettet. Du tilbydes efterfølgende en opfølgningssession med underviseren, så du får samlet op på erfaringer og kan justere din indsats som tillidsvalgt.

Undervisningsform
Oplæg, casearbejde og tid til drøftelser.

Undervisere
Marisa Matarese, Change Manager, Strategy and Culture Consultant
Annette Askholm, Chefkonsulent, Ingeniørforeningen

Målgruppe
Bestyrelsesmedlemmer i virksomhedsgrupper eller akademikerklubber. Det anbefales at der deltagere mere end én repræsentant fra bestyrelsen, men det er ikke et krav.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 11. november 2020

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 10. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

12


Ledige pladser

5

Arrangementsnr.

334406


Arrangør

IDA