Arrangement

Sukker – er vi for søde?

Levnedsmiddelselskabet sætter fokus på danskernes søde tand. Vi har inviteret eksperter, som kan give os svar på, hvor søde vi egentlig er, og hvor søde vi burde være. Bliv klogere på hvad sukker gør ved kroppen og hjernen, og deltag i debatten.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 24. oktober 2017

Kl. 19:00 - 21:30

Fra 0 kr.

Levnedsmiddelselskabet sætter fokus på danskernes søde tand. Vi har inviterer eksperter, som kan give os svar på, hvor søde vi egentlig er, og hvor søde vi burde være. Kom og bliv klogere på hvad sukker gør ved kroppen og hjernen, og deltag i debatten om ansvar og konsekvenser af vores søde vaner.

Kl. 19.00 Velkomst, ved Levnedsmiddelselskabet

Kl. 19.10 Hvor meget sukker spiser vi egentlig? Og hvor får vi det primært fra? Ved Sisse Fagt, DTU Fødevareinstituttet

Kl. 19.40 Kostråd og udfordringer, ved Else Molander, Fødevarestyrelsen

Kl. 20.00 Pause med forfriskninger – med og uden sukker

Kl. 20.20 Kan man blive afhængig af sukker? Ved Per Brændgaard

Kl. 20.45 Børn og sukker, ved Christian Mølgaard, Københavns Universitet

Kl. 21.05 Debat om ansvar for og konsekvenser af danskernes søde vaner

Kl. 21.25 Tak for i aften og lidt om kommende arrangementer

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 24. oktober 2017

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

IDA-medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Ikke IDA-medlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 23. oktober 2017

Kl. 12:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

2

Arrangementsnr.

324510


Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet


Medarrangører

IDA Food Network

IDA Young Professionals