Arrangement

Svampejagt i Stenderup Nørreskov

Danmarks skove byder på mange muligheder for at finde gode spisesvampe, men det kræver at man ved hvad man skal kigge efter. På denne dag vil vi under kyndig vejledning af Peer Høgsberg gå på svampejagt og lære at kende forskel på årstidens svampe.

Løverodde strand, Sønder Stenderup

Lørdag d. 16. oktober 2021

Kl. 13:00 - 16:00

Fra 75 kr.

Når det bliver efterår i Danmark og mange ting går på held i naturen, opstår der en helt ny og fantastisk spændende mulighed: Svampejagt.

Hvad og hvor mange man finder afhænger meget af vejret og stedet man går på jagt. Selvom vi ikke kan garantere hvad vejret bringer, så kan vi garantere at vi har fundet et af de bedste steder at sample svampe, så der skulle være gode muligheder for at få en kurv svampe med hjem til aftensmaden.

Naturvejleder Peer Høgsberg vil introducere os for svampenes verden og lære os at kende forskel på spiselige og ikke spiselige typer. Han vil guide os gennem skoven og hjælpe med at udpege områder der er specielt gunstige for at finde svampe.

Så har du lyst til at tilbringe nogle timer i naturen sammen med familien og andre ingeniør-familier, så er dette noget for dig. Hvis vejret tillader det vil der laves smagsprøver af de fundne svampe på Trangia (gasblus) og der vil blive serveret drikkevarer og lidt lækkert.

Før hjemkørsel vil alle få tilbudt at få kontrolleret kurve med deres indsamlede spisesvampe til hjemmefortæring.

Husk: Medbring selv kurv og kniv til dine svampe.

Vigtigt: Det anbefales at tage praktisk fodtøj på da terrænet kan være mudret. Turen kan være svær fremkommeligt så det anbefales ikke at tage barnevogn med.

 

Arrangør: Jacob Rasmussen, mobil: 60557741 eller mail jacobr75@gmail.com.

Hvor

Løverodde strand

Løveroddevej 12

6092 Sønder Stenderup

Start fra Løveroddes P-plads


Hvornår

Lørdag d. 16. oktober 2021

Kl. 13:00 - 16:00


Pris

Ledig

75 kr.

IDA-medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 15. oktober 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

25


Ledige pladser

5

Tilvalg

Ledsager

100 kr.

Arrangementsnr.

340135