Arrangement

Svampetur i Varde Sønder Plantage

Igen i år vil Esbjerg afdeling invitere til svampetur i varde Søndre Plantage. Vi har igen Johny Hansen med som svampeekspert. Vi samler svampe, og når det er gjort, hjælper Johny os med at sortere svampene. Vi får derved alle noget at vide om svampene.

Varde Søndre Plantage, Varde

Lørdag d. 03. oktober 2020

Kl. 13:00 - 16:00

Fra 25 kr.

1 plads tilbage

Esbjerg afdeling inviterer igen i år til svampetur i Varde Søndre Plantage. Vi har igen fået Johny Hansen med som svampekyndig. Johny har også i forvejen været ude og finde gode steder i plantagen til svampeplukning den dag.

Turen er for hele familien. Vi starter med at blive introduceret til, hvilke svampe vi kan forvente at finde i området. Derefter går vi ud og samler svampe. Johny er hele tiden i området, så han kan spørges til råds om de svampe, vi finder. Efter et par timers svampeplukning går vi tilbage til Naturskolen, hvor vi sorterer svampene, og hvor vi får en kop kaffe.

Hvis du har spørgsmål til turen, kan du ringe til Birgit Storm på 22156005.

ENGLISH below

English-speaking members are welcome to join us for picking mushrooms in Varde Søndre Plantage. We go together with an expert in mushrooms, Johny Hansen. He will quide us through picking mushrooms ourselves and help us to sort the mushrooms, so none of us will come home with not good mushrooms.

After the tour we meet again at Naturskolen, where we enjoy to hear Johny sorting the mushrooms and to enjoy a cup of coffee. 

Hvor

Varde Søndre Plantage

Roustvej Parkeringspladesen ved Natur og kultur stedet Den Gamle skovridderbolig

6800 Varde

Vi mødes ved Naturskolens parkeringsplads/ we meet at the parking place to Naturskolen


Hvornår

Lørdag d. 03. oktober 2020

Kl. 13:00 - 16:00


Pris

Ledig

25 kr.

Studiemedlem

25 kr.

Medlem af arrangør

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 29. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

1

Tilvalg

ledsager

50 kr.

børn

0 kr.

Arrangementsnr.

336505