Arrangement

Tænker du på at starte virksomhed? Eller er du nyetableret?

VIBORGegnens Erhvervsråd afholder StartUp info den første mandag hver måned for alle, der går med tanker om opstart af virksomhed eller som netop er startet.

Viborgegnens Erhvervsråd, Viborg

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 17:00 - 19:30

Gratis

VIBORGegnens Erhvervsråd afholder StartUp info den første mandag hver måned for alle, der går med tanker om opstart af virksomhed eller som netop er startet. Få svar på dine spørgsmål og bliv inspireret af:

Markedsførsingsekspert: Inspirerer dig til, hvordan du arbejder med markedsføring og måske konceptudvikling som iværksætter.

Revisor: Giver dig ro i maven når han/hun fortæller om, hvordan du skal forholde dig til SKAT, moms, virksomhedsformer, regnskab og budgetter.

IVÆRKSÆTTER: En iværksætter fortæller om sin rejse som selvstændig og giver dig lidt motivation til at starte som selvstændig.

Ian Norman VIBORGegnens Erhvervsråd: Fortæller hvordan VIBORGegnens Erhvervsråd hjælper dig som  iværksætter til at arbejde videre med at realiserer din drøm.

Navne på markedsføringsekspert, revisor og iværksætter kommer senere. 

OBS: Parkering og indgang via gården bagved Tinghuset - Erhvervenes Hus - Indkørsel fra Fælledvej.

Kontakt VIBORGegnens Erhvervsråd på tlf. 87255151 for yderligere information.

Vigtig info

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA, men bemærk at der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud. 

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

Hvor

Viborgegnens Erhvervsråd

Skottenborg 12-14

8800 Viborg


Hvornår

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 04. december 2020

Kl. 08:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

18

Arrangementsnr.

337202