Arrangement

Tag chefen gratis med til foredrag om Eksponentielle Organisationer og Bæredygtig Business!

Kom og hør én af dem i Danmark, der ved mest om teknologiske trends, eksponentiel vækst og ikke mindst potentialet i de ressourcer, der er lige foran os i form af medarbejdere og viden. Hvorfor vente på forandringer udefra, når man kan skabe dem indefra?

Scandic Kolding, Kolding

Tirsdag d. 20. oktober 2020

Kl. 17:30 - 21:00

Fra 200 kr.

Tilmeldingsfrist 13. oktober 2020 - kl. 23:55

Nu har du en enestående mulighed for at tage chefen, kollegaen, vennen eller kæresten med gratis – fordi, hvor tit er du ikke kommet hjem fra et fantastisk foredrag med masser af inspiration til at ændre og forbedre, men hvor ingen kan følge din tankegang, fordi de ikke selv har hørt det? Det får du chancen for at lave om på her!

Dette foredrag vil hjælpe deltagerne med at:

  • Forstå vejen frem: Hvordan vi kan løse udfordringerne og hvor kommer redskaberne fra?
  • Få en ny indgangsvinkel til hvordan vi ændrer knaphed på ressourcer til overflod af ressourcer og tager lederskab med et entusiastisk blik på fremtiden.
  • Gentænke verdens største udfordringer og FN’s verdensmål som verdens største forretningsmuligheder
  • Se hvordan du kan lære af verdens fremmeste virksomheder til at løfte dit livssyn med et optimistisk blik på fremtiden

Kort sagt:

Få øje på, hvordan Eksponentielle teknologier og – forretningsmodeller udgør en stor trussel mod etablerede danske virksomheder, men bruges de rigtigt, så udgør de også et kæmpe vinderpotentiale.

Hvis vi i etablerede virksomheder tør påtage os et eksponentielt mindset og forandre vores tilgang til forretningen, så kan vi tage det bedste fra den eksponentielle verden og bruge til vores egen fordel ved at forløse vores medarbejderes innovationspotentiale og lave radikale optimeringer i kerneforretningen. Dette vil ske samtidig med at vi innoverer til fremtiden… Hvem sagde win-win??

Om oplægsholderen:

Lone er oprindeligt uddannet Cand. Scient.Pol., har arbejdet på Christiansborg og har drevet og ejet virksomhed i Singapore og Hamborg. Hun er en ukuelig, datadrevet optimist, dedikeret til at hjælpe organisationer og medarbejdere med at udleve deres store potentiale i en ekstremt foranderlig verden!

Hun er en af de kapaciteter herhjemme, der ved mest om teknologiske trends, eksponentiel vækst, og hvordan vi træner det mindset, der gør os i stand til at høste tidens frugter. Virksomheder skal lære at bruge de store muligheder i teknologi og disruptive forretningsmodeller – men først og fremmest skal de se mulighederne i sig selv og deres medarbejdere.

Lone fortæller om, hvordan en række nye teknologier åbner for at løse de store problemer menneskeheden og klimaet står over for nu. Lone fortæller samtidig levende om, og hvordan vi som mennesker hver især kan løfte os til at tage ansvar for problemerne, løse dem og lede os selv og hinanden med et entusiastisk blik på fremtiden.

Aftenens program:

17.30                 Ankomst og networking med tapas buffet

18.30                 Foredraget starter

19.45                 Pause med kaffe og sødt

20.15                 Oplæg til drøftelse i plenum: Hvordan takler vi tingene nu, og hvad kan vi gøre anderledes, når                                vi tager udgangspunkt i det vi har hørt i aften?

21.00                 Arrangementet slutter

Hvor

Scandic Kolding

Kokholm 2

6000 Kolding

Tapas buffet'en er også egnet for både vegetarer og veganere


Hvornår

Tirsdag d. 20. oktober 2020

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Medlem af arrangør

200 kr.

Ledig

200 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

250 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

300 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 13. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

45

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

337733


Arrangør

IDA Lederforum Syddanmark


Medarrangører

IDA Lederforum