Webinar

TakeAways: Kom med ind i ledelsesrummet i COWI med Lars Peter Søbye

Som adm. direktør for COWI har Lars Peter Søbye en stor ledelsesopgave, der blandt andet handler om at fremtidssikre en hastigt udviklende branche og samtidig styre virksomheden mod deres ambition om at være CO2 neutral i 2020.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 08:30 - 10:00

Gratis

COWI er en af de største rådgivningsfirmaer i Nordeuropa og har gennemført nogle af landets største bygge- og anlægsprojekter. Lars Peter Søbye er adm. direktør for COWI og står i spidsen for de ambitiøse målsætninger, som organisationen har. COWI vil, udover at være den førende og rådgivningsvirksomhed og kundernes foretrukne partner, også være CO2 neutrale i 2020 og reducere sit aftryk med 70% før 2030 (2008 som baseline). Med tårnhøje ambitioner og faglighed, innovation og kundeservice i centrum, har Lars Peter Søbye en stor ledelsesopgave i at sikre organisationens fremdrift og udvikling.

Til dette TakeAways kan du møde Lars Peter Søbye og få indblik i, hvordan han griber det an. Derudover kan du høre, hvordan Lars Peter Søbye sørger for at holde sig opdateret på relevante teknologier, ny viden om ledelse og samtidig sikrer sig, at COWI kan imødekomme kundernes krav og forventninger til bæredygtige løsninger. 
 
Om oplægsholderen
Lars Peter Søbye er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har været i COWIs ledelse siden 1993. Han har især været en drivende kraft for øget medarbejderinvolvering og stærkere kunderelationer. Udover at være CEO i COWI, er Lars Peter Søbye også aktiv i bestyrelsesarbejde blandt andet som formand for Dansk Industri og BLOXHUB. Han har også tidligere været ambassadør for Women in Leadership. 

Program
kl. 08.30 Velkomst og introduktion til TakeAways Keynotes: Lars Peter Søbye
kl. 08.40 Dialog omkring første emne
kl. 09.00 Der tages imod spørgsmål
kl. 09.10 Pause
kl. 09:20 Dialog omkring andet emne
kl. 09.40 Der tages imod spørgsmål
kl. 09.50 Tak for i dag

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Lederforum, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 08:30 - 10:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

856

Arrangementsnr.

338064


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Selvstændig

IDA Verdensmål

IDA Young Professionals