Webinar

TakeAways: Kom med ind i ledelsesrummet i COWI med Lars Peter Søbye (online)

Som adm. direktør for COWI har Lars Peter Søbye en stor ledelsesopgave, der blandt andet handler om at fremtidssikre en hastigt udviklende branche og samtidig styre virksomheden mod deres ambition om at være CO2 neutral i 2020.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 08:30 - 10:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 25. oktober 2020 - kl. 23:30

 

BeskrivelseLink kopieret

OBS: Kan du ikke deltage i vores TakeAways-arrangement, har du mulighed for at følge med fra skærmen. Vær dog opmærksom på, at en del af konceptet er, at deltagerne til stede i lokalet efter hvert oplæg sætter sig sammen i diskussionsgrupper ved bordene. I det tidsrum vil webinaret være på pause.

COWI er en af de største rådgivningsfirmaer i Nordeuropa, og har gennemført nogle af landets største bygge- og anlægsprojekter. Lars Peter Søbye er adm. direktør for COWI og står i spidsen for de ambitiøse målsætninger, som organisationen har. COWI vil, udover at være den førende og rådgivningsvirksomhed og kundernes foretrukne partner, også være CO2 neutrale i 2020 og reducere sit aftryk med 70% før 2030 (2008 som baseline). Med tårnhøje ambitioner og faglighed, innovation og kundeservice i centrum, har Lars Peter Søbye en stor ledelsesopgave i at sikre organisationens fremdrift og udvikling.

Til dette TakeAways kan du møde Lars Peter Søbye og få indblik i, hvordan han griber det an. Derudover kan du høre, hvordan Lars Peter Søbye sørger for at holde sig opdateret på relevante teknologier, ny viden om ledelse og samtidig sikrer sig, at COWI kan imødekomme kundernes krav og forventninger til bæredygtige løsninger.
Om oplægsholderen
Lars Peter Søbye er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har været i COWIs ledelse siden 1993. Han har især været en drivende kraft for øget medarbejderinvolvering og stærkere kunderelationer. Udover at være CEO i COWI, er Lars Peter Søbye også aktiv i bestyrelsesarbejde blandt andet som formand for Dansk Industri og BLOXHUB. Han har også tidligere været ambassadør for Women in Leadership.

Program
kl. 08.30 Velkomst
kl. 08.40 TakeAways Keynotes: Lars Peter Søbye
kl. 09.15 Diskussion ved bordene og spørgsmål
kl. 09.30 Pause
kl. 09:45 TakeAways Keynotes: Lars Peter Søbye
kl. 10:15 Diskussion ved bordene og spørgsmål
kl. 10.30 Tak for i dag

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises. Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer:
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af ca. et døgn kunne se den optagne video her: IDAs videoer

Arrangør: IDA Lederforum, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.
Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 08:30 - 10:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. oktober 2020

Kl. 23:30


Antal pladser

1000


Ledige pladser

992

Arrangementsnr.

336420


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Verdensmål

IDA Young Professionals
 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.