Arrangement

Talentprogram i ledelsesudvikling – styrk dit ledelsespotentiale som POWER WOMAN

Hvem skal have et sæde? Et specielt dedikeret talentprogram til kvinder, der understøtter deres ledelseskarriere ud fra deres specifikke behov: Specielt indbudte gæsteforelæsere, VIP-netværk, workshops, teori og værktøjer fra elite-universiteter.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 14:00 - 18:00

Fra 100 kr.

TEMA: Til hvert arrangement vil der være indbudt en gæsteforelæser, der vil belyse et ønsket ledelsestema og som skaber platformen for debat og refleksion. Teamet vælger deltagerne selv (besvarelse af spørgsmål ved tilmelding) og specielt indbudt indlægsholder inviteres til at belyse emnet på et højt fagligt niveau; Skandinaviens mest fleksible lederprogram. Velmødt!

Udvikling af dit ledelsestalent - for kvinder, der vil have viden, der styrker
Teori og værktøjer til at skabe klarhed og strategisk afsæt for din lederkarriere ud fra faglige evidente ledelsesmodeller fra elite universiteter (MIT, Cambridge, Stanford, Harvard, London Business School, DTU, CBS, etc.). Ved din tilmelding vil du derfor skulle besvare spørgsmålet: ”Hvad er din største udfordring i din karriere eller drøm om at blive leder?”. Ud fra holdets besvarelse vil relevante udvalgte teorimodeller blive gennemgået. Den røde tråd igennem forløbet og dermed dit udbytte ved at deltage, vil være:

  • De skjulte barriere og hvordan du kan eliminere dem
  • Feedback på din ledelsesstil gennem øvelser og fra holdet
  • Arbejde med udfordringer i relation til organisation, team og dig som leder
  • Bliv medlem af et VIP-netværk af hard core ledere knyttet til IDA Lederforum Hovedstaden
  • Din personlige handlingsplan (for dig der har deltaget på minimum 2 talentprogramsforløb)

Talntudviklingsprogrammet afholdes februar, maj, august og november, Alle mødedatoerne i 2020:

  • Tirsdag den 26.2.2020 kl. 14.00-18.00: Talentprogram i ledelsesudvikling – styrk dit ledelsespotentiale som POWER WOMAN (arr-nr.: 332373);
  • Onsdag den 26.5.2020 kl. 14.00-18.00: Talentprogram i ledelsesudvikling – styrk dit ledelsespotentiale som POWER WOMAN (arr-nr.: 332374);
  • Onsdag den 26.8.2020 kl. 14.00-18.00: Talentprogram i ledelsesudvikling – styrk dit ledelsespotentiale som POWER WOMAN (arr-nr.: 332375);
  • Torsdag den 26.11.2020 kl. 14.00-18.00: Talentprogram i ledelsesudvikling – styrk dit ledelsespotentiale som POWER WOMAN (arr-nr.: 332376). Forhåndstilmelding til 2021-talentudviklingsprogrammet.

VIP-netværket mødes mellem mødedatoerne, og faciliteres enten af grupperne selv eller efter aftale af seniorkonsulent og facilitator Catharina. Du kan til enhver tid starte på talentprogrammet, og er hjertelig velkommen!

Baggrunden for programmet – øg din indflydelse og skab resultater
Afsættet er IDA-arrangementet: Power Woman – styk dit ledelsespotentiale den 6.2.2020, hvor vi har inviteret gæsteforlæsere til at belyse køns-U-ligestillingen på arbejdsmarkedet.

Talentprogrammet skal styrke kvinder i ledelse fremadrettet, så kvinder kan øge deres indflydelse og skabe (større) resultater. Underrepræsentationen af ​​kvinder i ledende stillinger har skabt stigende opmærksomhed i de senere år, men tempoet i kvinders fremgang som ledere er fortsat meeeget langsom. Dette skyldes et komplekst problem interrelateret af flere faktorer, og som er ydermere forstærket af sociale og kulturelle elementer.

En dygtiggørelse med kompetent uddannelse med refleksioner i et rum sammen med andre kvinder kan spille en afgørende rolle i afviklingen af køn-U-ligestillingen og samskabe den ressourcestærke organisatoriske lederskabsdiversitet. Vi alle er forpligtet til at være en nøglespiller i denne proces – kvinder mere end nogen andre.

Med dette program specielt dedikeret til kvinder har vi skabt en stærk erklæring om kønsparitet og en bekræftelse på en forpligtelse til at skabe en platform for kvinder & succes - i alle faser af deres karriere og i enhver organisation.

Formålet for programmet
Kvinder står overfor et unikt sæt udfordringer, herunder ubevidst partiskhed, mangel på rollemodeller og en stærk netværksgruppe. Derfor er kvinders bestræbelser - selv i organisationer med de bedste hensigter i at støtte deres kvindelige talenter – ofte frustrerende.

Kvinder har sjældent mulighed for at have et rum sammen, hvor de deler deres ledelseserfaringer i et læringsmiljø, der er med direkte relevans og kan understøtte deres personlig indflydelse. Dette program er designet til at skabe netop dette miljø. Det omhandler lederskabsproblemer, der hænger sammen med de unikke udfordringer, kvinder møder. Det skaber et netværk af kvindelige ledere, der giver dig og de andre i gruppen mulighed for at tage trinene op ad karrierestigen og sigte mod C-suite toppen – med styrke og pondus.

Om initiativtager, tutor og facilitator
Catharina Palbo er uddannet civilingeniør og er forretningskvinde, CEO og Management Business Seniorkonsulent i Copenhagen Consulting Group - CCG for en eksklusiv kundegruppe i Skandinavien, hvor hun varetager deres akademiske lederudviklingsprogrammer, forandringsledelse, strategiimplementering og organisationsudvikling.

Catharina Palbo er en fremragende tutor og facilitator, der formår at være i øjenhøjde med sit publikum. Evner kunsten at gøre kompleks viden enkel at forstå på en underholdende og på en utraditionel måde, der gør stoffet levende og spændende – også gerne med et dynamisk input fra kursisterne. Catharina Palbo finder altid på en ny måde at vinkle fagstoffet på, men hvordan - det bliver en overraskelse. Arbejder altid top-professionelt med sit fagstof og gør sit yderste for at tilgodese den enkelte kursist behov for viden og kundskaber.

Det handler om at turde og ville gøre en forskel
Verdensmålene kræver handling fra alle os på planeten JORDEN. Copenhagen Consulting Group – CCG har i særdeleshed valgt at fokusere på Kvalitetsuddannelse og Ligestilling mellem kønnene. Ved at fokusere på disse to essentielle mål som er en grundlæggende faktor for enhver virksomhed med god ledelsespraksis, stiller vi vores ekspertise til rådighed for nuværende og fremtidige generationer og støtter omstillingen som her-og-nu praksis til en mere bæredygtig økonomi, der målrettet kan indfris på kort sigt. Det handler om at skabe balance.

Kvalitetsuddannelse og Ligestilling, Mangfoldighed og Diversitet.
I Copenhagen Consulting Group – CCG handler det om at lægge ressourcerne for vores samfundsansvar dér, hvor vi kan gøre den største forskel for det samfund, vi er en del af. Det betyder kort sagt, at vi føler størst ansvar for de udfordringer, der ligger tættest på vores potentiale som konsulenthus. Og det tager vi konsekvensen af i den virkelige verden. Det betyder at CCG har et strategisk fokus på at øge akademisk viden gennem kvalitetsuddannelse, hvormed vi bidrager til FN’s Verdensmål nummer 4, og ved at fokusere på Ligestilling, Mangfoldighed og Diversitet, hvormed vi bidrager til FN’s Verdensmål nummer 5. Det gør vi i praksis ved at tilbyde korte intensive undervisningsforløb med høj faglighed og specielle arrangementer, der skal styrke akademiske minoritetsgruppers ledelsespotentiale. Begge dele åbne for alle og til en særpris som alle kan betale.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på at høre mere, kan Catharina kontaktes direkte på (+45) 30 31 02 31.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

2-retters netværksmiddag i gourmet restauranten i IDA.


Hvornår

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 14:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 24. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

18

Tilvalg

2-retters netværksmiddag

225 kr.

Arrangementsnr.

332376