Arrangement
Tang som fødevare - Er tang en mulighed i fremtidens proteinstrategi?
Tangaften for ingeniører og ingeniørstuderende med interesse i fødevarer. Forskere fra Aarhus Universitet, Institut for Fødevarer og Institut for Ecoscience vil præsentere forskning indenfor anvendelse af tang i fødevarer. Med rundvisning i laboratorie.
Institut for Fødevarer, Skejby
Tirsdag d. 13. december 2022
Kl. 17:30 - 20:30
Fra 0 kr.
Hvor
Institut for Fødevarer
Agro Food Park 48
8200 Skejby
Hvornår
Tirsdag d. 13. december 2022
Kl. 17:30 - 20:30
Pris
Studerende, ikke medlem af IDA
0 kr.
Firmamedlem
0 kr.
Medlem af arrangør
0 kr.
Ledig
0 kr.
IDA-medlem
0 kr.
Seniormedlem
0 kr.
Studiemedlem
0 kr.
Ikke IDA-medlem
100 kr.
Tilmeldingsfrist
Mandag d. 12. december 2022
Kl. 23:50
Antal pladser
50
Ledige pladser
19
Arrangementsnr.
347243