Arrangement

Tang som fødevare - Er tang en mulighed i fremtidens proteinstrategi?

Tangaften for ingeniører og ingeniørstuderende med interesse i fødevarer. Forskere fra Aarhus Universitet, Institut for Fødevarer og Institut for Ecoscience vil præsentere forskning indenfor anvendelse af tang i fødevarer. Med rundvisning i laboratorie.

Institut for Fødevarer, Skejby

Tirsdag d. 13. december 2022

Kl. 17:30 - 20:30

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Kør sammen med andre deltagere
 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Institut for Fødevarer

Agro Food Park 48

8200 Skejby


Hvornår

Tirsdag d. 13. december 2022

Kl. 17:30 - 20:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 12. december 2022

Kl. 23:50


Antal pladser

50


Ledige pladser

19

Arrangementsnr.

347243


Arrangør

Kemi- og Bioteknologisk Udvalg, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Bioscience

IDA Food Network