Arrangement

Technomania: Brug af data til at blitzscale innovation

Daniel Laursen, Valuer.ai : At skabe corporate innovation kræver radikale ændringer. Den interne produktudviklingscyklus overhales af markedets hastige udvikling af nye teknologier og forretningsmodeller.

Messecenter Herning, Herning

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:30

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Virksomheder som ikke samarbejder med eksterne partnere bliver irrelevante. Men, hvordan ændrer man virksomhedens mindset og kultur og finder de bedste start-ups at samarbejde med? Svaret er at bruge en ny metode, som kræver et start-up mindset og en data-dreven tilgang. Lær hvordan du ’blitzscaler’ og, hvordan du innoverer gennem data.

Bio:
Daniel Laursen, Valuer.ai er co-founder af Valuer.ai – en digital platform, som matcher startups og corporates. Daniel har bygget communities I det nordiske start-up økosystem de seneste 10 år.
Han stiftede Trendsonline.dk i 2010, som voksede fra at være en personlig blog til at blive en medieplatform for start-ups. I de første 4 år var det en platform for mere end 150 podcasts, som indeholdt interviews med founders som David Helgason, Tommy Ahlers, Peter Mühlmann og Chris Sacca. Daniel co-foundede også TechBBQ med det første event I 2013 og var en af de drivende kræfter bag eventet i de første 3 år.


Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Startup Stage


Hvornår

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

82

Arrangementsnr.

333551


Arrangør

IDA Fremtidsteknologi


Medarrangører

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Selvstændig

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende