Arrangement

Technomania: De unge generationer renser ud i arbejdslivets værdier

Alexandra Krautwald, Composing: De unge vil have et arbejdsliv, der er mere meningsfuldt og bæredygtigt end det, deres forældre har oplevet. Hvad skal du som leder være opmærksom på, og hvordan giver du de unge plads og sparring, så de blomstrer.

Herning Messecenter, Herning

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:50

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Om fem år udgør de unge generationer 75 pct. af den samlede arbejdsstyrke herhjemme. Og netop nu stormer ungdommen med deres rapfodede skridt og friske øjne ind på alle danske arbejdspladser. Men der ønsker de kun at være, hvis vi andre forstår at udnytte dem rigtigt. De unge vil have et arbejdsliv, der er mere meningsfuldt og bæredygtigt end det, deres forældre har oplevet. Kom og hør, hvad du som leder må være opmærksom på, og hvordan du giver de unge plads og sparring, så de blomstrer i organisationer og virksomheder.

Bio:
Alexandra Krautwald er Managing Partner i firmaet Composing, hvor hun rådgiver mellem- og topledere i det offentlige og private erhvervsliv. Hun har i 25 år beskæftiget sig med og uddannet sig inden for strategiimplementering, adfærdsøkonomi og ledelse samt fremtidstendenser i det moderne arbejdsliv.

Alexandra er tilknyttet Børsens Ledelsesekspertpanel og er fast blogger i Dagbladet Børsen, hvor hun skriver om ledelse og livet i danske organisationer. Hun er aktiv oplægsholder og medforfatter til bøgerne "Oplagt – at lede adfærd" (2015) og "Strategiimplementering – værktøjskassen" (2013).

Alexandra er kendt for sine oplæg fyldt med energi om aktuelle temaer til ledere og det moderne arbejdsliv.


Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Herning Messecenter

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Leadership Stage


Hvornår

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 01. oktober 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

61

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

332636


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA København

IDA Lederforum Midt/Vest

IDA Lederforum Syddanmark

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Verdensmål

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende