Arrangement

Technomania: Fremtidens mobilitet - pas på hypen!!

Elbiler, selvkørende biler, løbehjul og så videre. Hvordan kan man sikre, at man designer for at løse reelle udfordringer og for at skabe et attraktivt og bedre byliv?

Messecenter Herning, Herning

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:50

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Udviklingen går stærkt indenfor mobilitetsdesign og de seneste par år har vi set en række nye koncepter og designs blive en del af hverdagsbilledet. F.eks bliver bilerne elektrificeret, de bliver selvkørende, løbehjulet er kommet til og blevet en del af gadebilledet i en række storbyer. Det nye udfordrer klassisk mobilitetsdesign. For hvad er egentlig de bedste løsninger for mobilitet i byerne, og hvad er drevet af hype?

Hvordan kan man sikre, at man designer for at løse reelle udfordringer og for at skabe et attraktivt og bedre byliv? Selvom noget er nyt og smart, er det ikke nødvendigvis den bedste mobilitetsløsning i byen. Derfor er det også designerens opgave at tænke i, hvordan mobilitetsløsninger er optimeret til fremtidens mobilitetsbehov. Det nytter ikke kun at sætte et produkt på gaden fordi vi kan, det skal tænkes ind i en kontekst så det giver mening.

Bio:
Guillermo Callau, Studio Manager and Associate Partner at Manyone.

Originally from South America, has studied industrial design both in Argentina and Italy and lives in Copenhagen since 2016. Guillermo has been designing electric motorcycles, bicycles and EVs for the past 7 years and currently leads the mobility industrial design efforts at Manyone through product management and leading the industrial design team. Having lived in several large cities, motivated him to focus on solving the way people and cargo move around cities in a more efficient and enjoyable manner. Throughout 2018 and 2019 has lead the project of the Biomega EV including managing the design team and leading the co-development efforts with automotive engineer developers in Germany.

Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Tech Talk Stage


Hvornår

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 14:00 - 14:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

91

Arrangementsnr.

333376


Arrangør

IDA Fremtidsteknologi


Medarrangører

IDA Design & Innovation

IDA Embedded

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Trafik og byplan

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

Østjyske Planlæggere, IDA Østjylland