Arrangement

Technomania: Industri 4.0 og alliancen mellem David og Goliat

Jon Pers: Den tyske efterspørgsel på innovative produkter og forretningsmodeller når nye højder. Den fjerde industrielle transformation presser de etablerede spillere til at genopfinde sig selv og indgå nye partnerskaber.

Messecenter Herning, Herning

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 15:30 - 16:00

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Den tyske industri gennemgår i øjeblikket en voldsom transformation. Bilproducenter bliver til mobility-service-providers, maskinproducenter konkurrerer om at skabe industriens App-store, og Tysklands mange Hidden-Champions må genopfinde sig selv og sine produkter. Den industrielle transformation er den største udfordring, Tyskland har stået over for, men samtidigt præsenterer den en mulighed for udvikling og vækst. I München – Europas industrielle epicenter - indgår de etablerede spillere nye partnerskaber og har som aldrig før brug for ideer udefra. Timingen for stærke danske startups’ erobring af det tyske marked er perfekt.

Bio:
Jon Pers er team leader ved Udenrigsministeriets Innovationscenter i München. I tæt samarbejde med de stærke spillere i Münchenområdet udforsker innovationscentret trends og forskydninger som kan komme danske aktører til fordel. Specifikt for startups skaber Jon og hans team platforme der matcher danske startups med tyske industrivirksomheder. Det næste program i München kører til september: www.gob2bmunich.com

Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Startup Stage


Hvornår

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 15:30 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 14:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

74

Arrangementsnr.

333215


Arrangør

IDA Fremtidsteknologi


Medarrangører

IDA Automation

IDA Automotive

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende