Arrangement

Technomania: Kampen om fremtiden - forstå hvordan du bruger kunstig intelligens til at forbedre dit produkt og din forretning

Hvad er kunstig intelligens hvad kan man bruge det til? Forstå begreberne, lær om byggeklodserne og se mulighederne, når Thomas Terney folder sig ud på scenen. Foredraget bygger på hans anmelderroste bog "Kampen om Fremtiden’ som blev udgivet i 2019.

Messecenter Herning, Herning

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 13:00 - 13:50

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Forfatter og ph.d. i kunstig intelligens, Thomas Terney beskriver og forklarer en teknologi, som er ved at forandre verden, og han opstiller med modellen 4xAI perspektiver på, hvordan kunstig intelligens kan bruges i danske virksomheder.

Thomas vil give en engagerende introduktion til en af de vigtigste teknologier for fremtidens organisationer og samfund og en grundlæggende forståelse for hvad kunstig intelligens egentlig er.
Du får desuden en række cases, der viser, hvordan kunstig intelligens fungerer, og et overordnet værktøj til at analysere mulighederne for anvendelse af kunstig intelligens i din virksomhed.

Bio:

Thomas Terney er tidligere direktør for Digital Strategi og Innovation i Novozymes, ph.d. i kunstig intelligens, forfatter og entreprenør og så har han udgivet bogen "Kampen om fremtiden - forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder" som blev udgivet af Gyldendal Business i 2019.

Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Future Stage


Hvornår

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 13:00 - 13:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 12:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

87

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

333240


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA Automation

IDA Connect

IDA E

IDA Embedded

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Operations Management

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende