Arrangement

Technomania: Smarte og rene transportsystemer – en milliardindustri under opbygning

Der er et enormt behov for at udvikle og investere i nye transportsystemer. Henrik Morgen fra EIT Urban Mobility fortæller om perspektiverne i den nye milliardindustri, der invitere til samarbejde og bidrag fra mange forskellige brancher of virksomheder.

Messecenter Herning, Herning

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 13:00 - 13:50

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Over hele verden ses en kraftig urbanisering. 70% af europæerne bor i byer, der samtidig genererer ca. 85 % af EU's BNP. Der er derfor brug for nye moderne bytransportsystemer - både hvad angår persontransport, gods og logistik.

EIT Urban Mobility er et nyt transeuropæisk partnerskab, der samler ledende organisationer fra erhvervslivet, uddannelsessektoren, forskningsverdenen og den offentlige sektor om at løse udfordringerne gennem innovation og integration. Konsortiets nordeuropæiske aktiviteter vil blive styret fra København, og dermed får danske virksomheder, branche-aktører og andre interessenter optimale muligheder for adgang til dette stærke innovationsnetværk.

Kom og hør nærmere om perspektiverne i en ny milliardindustri, der kræver mange bidrag - måske sidder din virksomhed med nogle af dem?

Bio:
Henrik Morgen har beskæftiget sig med teknologibaseret forretningsudvikling i mere end 25 år og har bred erfaring fra både produktions-, service-, rådgivnings- og IT-sektoren, offentlig virksomhed og universiteter.

Gennem de seneste 10 år har han specialiseret sig i offentligt-privat innovation og international projektledelse. Her har han især arbejdet med energi-, materiale-, klima-, produktions- og transportteknologi. Siden december 2018 har han fungeret som direktør for EIT Urban Mobility, som af EU er udset til at lede udviklingen af fremtidens urbane transportløsninger.


Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Tech Talk Stage


Hvornår

Torsdag d. 03. oktober 2019

Kl. 13:00 - 13:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 11:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

164

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

332272


Arrangør

IDA Fyn


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Rail

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Trafik og byplan

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

Kurser for studerende

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

Østjyske Planlæggere, IDA Østjylland