Arrangement

Technomania: VR, AR og MR – konkrete cases fra den virkelige verden!

Oplev Mads Troelsgaard, CEO og Partner hos Unity Studios give et indblik i hvordan Virtual (VR), Augmented (AR) og Mixed Reality (MR) skaber værdi for tre helt forskellige virksomheder i tre helt forskellige industrier.

Messecenter Herning, Herning

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 15:00 - 15:50

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Virtual, Augmented og Mixed Reality er ikke længere kun fremtidens teknologier - det er konkrete værktøjer, som virksomheder verden over bruger til at optimere en lang række processor, men hvordan skaber disse teknologier værdi for virksomhederne, og hvordan kan dette overføres til din virksomhed? Mads Troelsgaard, CEO og partner ved Unity studios, vil i denne talk blandt andet fortælle om, hvordan VR giver nye muligheder for at arbejde sammen på tværs af landegrænser, hvordan Mixed Reality kan øge effektiviteten og sænke omkostningerne ved servicering og vedligeholdelse af produkter, samt hvordan virksomheder bruger AR til at visualisere deres produkter for dermed at skabe en ekstraordinær kundeoplevelse. Formålet med denne talk er at inspirere og gøre publikum klogere på teknologiernes praktiske anvendelse.

Bio:
Unity Studios er et software udviklings- og konsulenthus, der er specialiseret i Virtual, Augmented og Mixed Reality. Deres prisvindende løsningerne bliver anvendt af en lang række danske og internationale virksomheder i vidt forskellige industrier. Unity Studios blev tilbage i august 2017 de første officielle Microsoft Mixed Reality partners i Skandinavien.

Obs! Om Technomania:
Technomania er en del af hi-messen i Herning. For at deltage i Technomania, skal du også have billet til hi-messen. Billetter er gratis.

Du bestiller din fribillet direkte hos hi-messen.

Technomania er stedet, hvor IDA er med til at vise toppen af dansk teknologi frem på både traditionelle og mere utraditionelle måder. På messen fokuserer vi på emner som fremtidsteknologi, industri 4.0, digitalisering og i år vil bæredygtighed også være et stort tema.
Midt i hele hi-messen, fylder vi hal F med den sidste nye teknologi, 4 scener med talere, startups, udstillere, spil og meget andet sjovt.

Få mere info om Technomania.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Messecenter Herning

Vardevej 1

7400 Herning

Hal F - Tech Talk Stage


Hvornår

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 15:00 - 15:50


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. oktober 2019

Kl. 14:59


Antal pladser

150


Ledige pladser

33

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

333270


Arrangør

IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Connect

IDA Embedded

IDA Fyn

IDA IT

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland