Arrangement

The Magical Music og Harry Potter - ekstra

Kom med til en storslået aften med den magiske musik fra Harry Potter, når The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra med kor, solister og et medlem af Weasley-familien indtager scenen i Aalborghallen. Ekstra billetter

Café Visa, Aalborg

Mandag d. 29. november 2021

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 660 kr.

Tilmeldingsfrist 29. september 2021 - kl. 23:55

Publikum kan se frem til at opleve al den bedste musik fra Harry Potter-filmene og fra musicalen Harry Potter and the Cursed Child. Og som noget helt specielt vil en af skuespillerne, som spillede et medlem af Weasley-familien være med på scenen og gøre koncerten til en uforglemmelig aften. Hvilket medlem af Weasley-familien, der tager turen til Aalborg, kan vi først løfte sløret for senere.

Aftenen bliver en musikalsk rejse ind i Harry Potters magiske verden fyldt med eventyr, venskab og kærlighed. Med avanceret lys-, lyd- og laseriscenesættelse, samt en hel unik lyddimension, skabes en fortryllende verden, der med garanti kommer til at give publikum gåsehud. 

Koncerten kommer bl.a. til at byde på musikstykker fra alle otte Harry Potter-film samt værker skrevet af talentfulde komponister såsom John Williams, der komponerede musikken til de første tre film, det berømte Hedwigs tema, temamelodien til Harry Potter filmene samt Double Trouble - det klassiske Hogwarts-motiv med børnekor samt den sjove tante Marges Waltz og Witches, Wands and Wizard og titler som Hogwarts Hymn af Patrick Doyle fra den fjerde Harry Potter-film.

Harry Potter-fans kan glæde sig til en magisk og musikalsk aften, der vil få deres hjerter til at banke endnu hurtigere for hele Harry Potter-universet.

Vi har billetter forskellige steder i Blok B og C. I kommer selvfølgelig til at sidde sammen med dem, I er tilmeldt sammen med.

Før koncerten mødes vi på Café Visa til en middag. Her har du frit valg mellem en steak, en burger eller en spaghetti vegetar. Valg skal foretages under tilvalg. Vælges der ikke, får I steak.

Prisen er 660 kr og inkluderer billet, en hovedret samt en øl/vand eller et glas vin.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager samt 2 egne børn/børnebørn

Begrænset antal billetter, så hurtig tilmelding tilrådes. Tilmelding er bindende.

Sluttidspunkt er anslået

Arrangør kan kontaktes på anbli.ida@gmail.com

Parkering kan ske på AKKCs parkering til 7 kr/t indtil kl. 19.00, herefter gratis. Fra parkeringen er der ca 5-6 minutters gang til Café Visa i Kennedyarkaden

Der er ydet tilskud fra IDA til dette sociale arrangement for at stimulere dannelsen af netværk medlemmerne imellem, hvorfor vi altid sidder samlet, hvor det er muligt.

Corona

Når du deltager i arrangementet, sørger vi for at følge de gældende regler, som er udstukket af sundhedsmyndighederne. Men da vi deltager som en gruppe, kan du ikke altid forvente, at der er de samme afstandskrav, som hvis man kommer alene. Det betyder, at du måske kommer til at sidde ved siden af nogen, du ikke kender, men kravet om 1 m fra næsetip til næsetip vil så vidt muligt altid blive overholdt mellem dem og dig/jer.

Vi vil altid sørge for, at der er håndsprit til stede.

Du som deltager har selv ansvaret for at medbringe mundbind hvis påkrævet, samt holde behørig afstand til de øvrige deltagere.  

Desuden vil vi bede dig om at give IDA besked, hvis du eller din ledsager efterfølgende får konstateret corona. Så sørger IDA for at give besked videre til alle deltagere om, at der har været en corona-smittet til arrangementet uden at navn nævnes. Besked gives via mit.ida.dk/corona

 

Hvor

Café Visa

J.F. Kennedys Plads 1

9000 Aalborg


Hvornår

Mandag d. 29. november 2021

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Ledig

660 kr.

IDA-medlem

660 kr.

Seniormedlem

660 kr.

Studiemedlem

660 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 29. september 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

19


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

660 kr.

Barn

660 kr.

Spaghetti vegetar med årstidens grøntsager vendt i chili-tomatflødesauce

0 kr.

Oksesteak af argentinsk fritgående kvæg serveres med krydrede kartoffelbåde og whiskeysauce

0 kr.

Husets burger med bacon og cheddarost. Serveres med krydrede kartoffelbåde

0 kr.

Arrangementsnr.

339784