Webinar

Træn mental sundhed

Mental sundhed kan (og skal) trænes helt i lighed med fysisk sundhed. Lone Overby Fjorback, leder af Dansk Center for Mindfulness, vil give introduktion i dette webinar til forskningen og øvelser til at træne hjerne og hjerte.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 16. marts 2021

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 15. marts 2021 - kl. 23:59

Coronapandemien har skabt større usikkerhed og isolation og det påvirker vores trivsel og sundhed.

Mindfulness-programmer med højeste grad af videnskabelig evidens kan forbedre trivsel, opmærksomhed, empati og sundhed. Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet har udviklet en corona-hjælpepakke med gratis værktøjer og online fællesskab Dansk Center for Mindfulness (au.dk)

Lone Overby Fjorback, overlæge, lektor, ph.d., certificeret MBSR-lærer og leder af Dansk Center for Mindfulness. Lones forskning har vist, at MBSR og MBKT kan forbedre mental sundhed og nedsætte symptomer på stress, angst og depression i kliniske og ikke-kliniske populationer. Hun er medforfatter på faglitteratur, og forfatter til bøgerne ”Mindfulness” og ”Må jeg hjælpe dig”. 

Optagelsen af webinaret vil være tilgængeligt i en uge efter.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 16. marts 2021

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 15. marts 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

800


Ledige pladser

177

Arrangementsnr.

339571


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland

Kurser for studerende