Webinar

Træn mental sundhed

Sundhed og trivsel er FNs 3. verdensmål for en bæredygtig fremtid. Det videnskabelige tidsskrift Nature human behaviour har gennemgået alle videnskabelige studier med trivsel og konkluderet at mindfulness er den stærkeste intervention til øget trivsel.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 25. oktober 2021

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 24. oktober 2021 - kl. 23:59

Det gode arbejdsliv kræver intention, opmærksomhed og handling - Webinar med fokus på mindfulness og compassion

Mental sundhed er en tilstand af trivsel, hvor den enkelte kan udleve sit potentiale, reducere stress og bidrage til fælleskabet. Når vi ved hvad vi laver og er tilstede med omtanke for os selv og hinanden, så har vi det væsentligt bedre. Det er både meget enkelt og meget svært. 

Dansk Center for Mindfulness forskning har vist, at mental sundhed kan trænes med mindfulness og compassion.
Få i dette webinar indblik i forskningen og konkrete redskaber til at komme i gang. Du kan ikke starte for tidligt og det er ikke for sent at gå i gang. 

Oplægsholder Lone Overby Fjorback, er overlæge, lektor, ph.d., certificeret MBSR-lærer og leder af Dansk Center for Mindfulness.
Lone Overby Fjorbacks forskning har vist, at MBSR og MBKT kan forbedre mental sundhed og nedsætte symptomer på stress, angst og depression i kliniske og ikke-kliniske populationer. Lone Overby Fjorback er medforfatter på faglitteratur, og forfatter til bøgerne ”Mindfulness” og ”Må jeg hjælpe dig”. 


Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 25. oktober 2021

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 24. oktober 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

580

Arrangementsnr.

341522


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

IDA Arbejdsmiljø

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland

Kurser for studerende