Webinar

Træning i LinkedIn (Deltagelse kun for bestyrelsesmedlemmer i IDA)

Få tips og tricks til at udnytte jeres faglige netværks Linkedin profil bedre, så I opnår flere følgere og får engageret dem med jeres content. Webinaret er forbeholdt IDA aktive i et fagligt/regionalt netværk, der har en firma profil på LinkedIn.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 07. oktober 2020

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 06. oktober 2020 - kl. 23:59

OBS! Kurset er kun for bestyrelsesmedlemmer i IDA!

Indhold i webinaret vil være centreret omkring 2 ting - company page (CP) samt din privat profil. 

Du vil få konkrete værktøjer til hvordan du gennem jeres CP kan få flere følgere, samt engagere dem med jeres content. Netop content til jeres CP spiller en central rolle ift. at tiltrække flere følgere, og her vil vi se på konkrete eksempler på content, og hvordan du kan anvende dette til den fremtidige brug af jeres CP, samt hvordan du kan producere dit eget content. 

Foruden dit netværks CP kommer vi også til at snakke employee advocacy, og hvorfor det er vigtig med brug af jeres privat profiler, som led i promovering af jeres CP.  Her vil jeg gennemgå en af jeres profiler online, og give jer konkrete værktøjer til optimering af jeres privat profiler, samt en plan for hvordan du kan anvende dette i samspil med jeres CP, så du kan tiltrække trafik og følgere til jeres CP. 

Du vil også få et indblik i hvilke muligheder der ligger i betalt markedsføring på LinkedIn.

Efter kurset vil der være 4 ugers on-line support fra underviseren.

Underviser er: Giovanni Niese, partner i Business Linker


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 07. oktober 2020

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 06. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

34

Arrangementsnr.

337777