Webinar

Udbygning af hovedbanegården til de kommende års mange flere fjern- og regionaltog. Nordiske erfaringer

Kapaciteten på Københavns Hovedbanegård er i dag opbrugt. Hvordan har man løst det problem i andre nordiske storbyer? Kom og hør på løsninger fra Oslo og Göteborg.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 23. september 2020

Kl. 15:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 22. september 2020 - kl. 23:59

Program 

- Velkomst v/ IDA Rail og NJS: Intro til dagens tema

- Kapacitetssituationen på Københavns Hovedbanegård idag og frem mod 2025, v/ John T Nielsen, kapacitetsudviklingschef, Banedanmark

- Oslo og ny jernbanetunnel gennem centrum (ca 50  min inkl spørgsmål), v/ Lars Erik Nybø, seniorrådgiver Jernbanedirektoratet Oslo

Oslo vokser kraftigt og i 2060 kan der forventes op mod 1,8 mio indbyggere i hovedstadsområdet. I et samarbejde mellem 3 offentlige myndigheder blev der i 2015 udarbejdet et forslag til en samlet strategi for udbygning af tog, metro og bustrafik (KVU Oslo-navet). Den indeholder bl.a. en ny metroring og nye jernbanetunneller gennem centrum. Lars Erik Nybø fra Jernbanedirektoratet præsenterer strategien og uddyber planerne for nye jernbanetunneler. Foredraget er på norsk.

- Pause (10 min)

- Göteborg og Västlänken (ca 50 min inkl spørgsmål), v/ Bo Larsson, projektchef for Västlänken

I Gøteborg er Trafikverket i gang med at bygge Västlänken, som er en ny jernbaneforbindelse under det centrale Gøteborg. Västlänken vil betyde, at lokaltog og regionaltog fremover vil køre under byen. Gøteborg får med Västlänken 3 nye stationer og giver hurtigere forbindelser og med togskift. Bo Larsson, projektchef for Västlänken, vil fortælle om projektet. (Præsentationen vil være på svensk).

Vi arbejder også på at få en repræsentant fra Gøteborg Kommune (Göteborg Stad) til at fortælle om den betydning Västlänken har for byudvikligen (TBC)

- Afrunding

Arrangementet udbydes i et samarbejde mellem NJS og IDA Rail.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 23. september 2020

Kl. 15:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 22. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

114

Arrangementsnr.

337872


Arrangør

IDA Rail