Arrangement

”Umami” menu på toppen af København med amerikanske vine

Umami Style dinner på SAS Royal Hotel. Restauranten øverst oppe. Den tidligere køkkenchef på Umami Christian Paradisi, er nu Executive Chef på SAS Royal Hotel og han vil denne aften kreere en spændende fusionsmenu med inspiration fra hans tid på Umami

SAS Royal Hotel, København

Onsdag d. 02. september 2020

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 895 kr.

Tilmeldingsfrist 24. august 2020 - kl. 23:55

 

BeskrivelseLink kopieret

Det nu lukkede Umami var en af de første restauranter i København til at gøre New York og London kunsten efter, og skabe et fusionskøkken. Det blev en stor succes og på Umami kunne man opleve det japanske køkken møde det europæiske. Dette resulterede i top gastronomi og spændende smagssammensætninger.

Gennem IDA afholdte jeg flere vinmiddage på Umami og de var altid en stor success.

Den tidligere køkkenchef på Umami Christian Paradisi, er nu Executive Chef på SAS Royal Hotel og han vil denne aften kreere en spændende fusionsmenu med inspiration fra hans tid på Umami. Middagen foregår på restauranten på den øverste etage af SAS Royal Hotel (det tidligere Alberto K), som har en fantastisk udsigt over København. Denne restaurant er normalt kun åben for selskaber og møder, men på denne aften åbnes den for IDAs medlemmer.

Så kom og oplev spændende fusionsmad og nyd udsigten over byens tage.

Keld Johnsen vil som altid undervejs fortælle om vinene og vinhusene bag.

Tilmelding er bindende.

Menu

  • Velkomst: Gruet Winery, Rose Sparkling, New Mexico
  • 1. ret: Sashimi af Færø laks med ingefær, hvidløg og Yuzu-soya. Vin: Paumanok Wienry Dry Riesling 2018 New York
  • 2. ret: Store rejer bagt i katafia med chili dressing. Vin: Novelty Hill Winery Chardonnay 2018, Washington
  • 3. ret: Braiseret Duroc gris med røget ål, røget dashi creme og wasabi-dildolie. Vin: Yamhil Valley Vineyard Pinot Noir 2016, Oregon
  • 4. ret: Kalvemørbrad med trøffet-teryaki sauce, selleri pure med marineret kumbo og majroe top. Vin: Clos Pegase winery Merlot 2017, Napa Valley
  • 5. ret: Chokolade-kaffe kage med toffee sauce, hindbær, banan is. Vin: Mark Herold sweet Grenache 2013, Californien
  • Kaffe

Arrangementet gentages 15. september.

Restauranten garanterer at alle sundhedsstyrelsens retningslinjer overholdes.

IDA tager forbehold for nye retningslinjer fra regeringen i forhold til afholdelse af arrangementer.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

SAS Royal Hotel

Hammerichsgade 1

1611 København


Hvornår

Onsdag d. 02. september 2020

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Ledig

895 kr.

Medlem

895 kr.

Seniormedlem

895 kr.

Studiemedlem

895 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 24. august 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

0

Tilvalg

1. ledsager

895 kr.

2. og 3. ledsager

995 kr.

Ledsager - Uden vinmenu

750 kr.

Arrangementsnr.

337112


Arrangør

KulturForum, IDA København