Webinar

Vær dig selv! Om at være autentisk

Hvad det betyder at være 'autentisk'? Og skal man være autentisk i alle situationer? Deltag i dette gratis webinar, og lad dig inspirere af filosof og forfatter Mads Vestergaards pointer.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 18:30 - 20:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 25. november 2020 - kl. 00:00

Opfordringer til at være sig selv, til at være autentisk, støder vi på i ordsprog, populærkulturen, selvudviklingsbøger og ledelsesfilosofi. Men at være autentisk er lettere sagt end gjort, og det er heller ikke nødvendigvis i alle situationer at det er en god idé at forsøge.

Foredraget stiller skarpt på idealet om det autentiske, og følger på underholdende vis sporene fra ordsprog, som f.eks. 'fra børn og fulde folk skal sandhedens høres' og populærkultur som TV-serien Matador, til dets filosofiske rødder hos bl.a. Søren Kierkegaard.

Deltag denne aften og få øje på noget af filosofien omkring os og få skærpet blikket for den rolle idealet om det autentiske spiller - og bør og ikke bør spille - for os i kulturen, politik og arbejdslivet. Find som bonus ud af hvad Kierkegaard har at sige om karaktererne i Korsbæk, og hvad Matador kan sige om Kierkegaards tænkning.

Webinaret er gratis.

Om foredragsholderen

Mads Vestergaard er filosof, forfatter og erfaren formidler. Han er en engageret foredragsholder, som formår at levere de filosofiske pointer på underholdende vis og gøre tankegodset tilgængeligt og levende uden at gå på kompromis med indholdet. 

Mads Vestergaard er forfatter, filosof og foredragsholder

Hjemmeside: www.madsvestergaard.dk

Seneste bog: Digital totalitarisme (Informations Forlag 2019)

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 18:30 - 20:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 00:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

155

Arrangementsnr.

338244


Arrangør

IDA Young Professionals


Medarrangører

Kurser for studerende