Arrangement

Værktøjskursus: Virksomhedens brand skal kunne mærkes og skal bygges på virksomhedens værdier!

Dit brand kan være et af de vigtigste aktiver, du har i din virksomhed. Men det skal være autentisk, og det skal komme helt inde fra kernen af din virksomheds inderste værdier.

Annonceres senere

Onsdag d. 03. marts 2021

Kl. 08:00 - 11:15

Gratis

Tilmeldingsfrist 24. februar 2021 - kl. 08:59

Og så skal det integreres – ikke kun i markedsføringen, men også i kundeservice, medarbejderpleje og produktudvikling for at brænde igennem og ramme målgruppen. Hvis det bare er en håndfuld floskler, som tages frem ved festlige lejligheder, er det ikke ret meget værd.

På dette værktøjskursus kigger vi på, hvordan man finder frem til de værdier, som dit brand skal bygges på. Vi taler om hvad et brand skal indeholde, hvordan det skal se ud, og hvordan det skal implementeres og kommunikeres for at komme ud over kanten og skabe værdi og være med til at booste virksomhedens udvikling.

Indlægsholder Jes Ejsing, Won Won

Jes Ejsing har arbejdet med kommunikation og branding i mere end 25 år. Han har i sin karriere arbejdet som kommunikationsrådgiver på en række bureauer indenfor reklame, film og digital kommunikation.

I de seneste 10 år har Jes været direktør og partner i Won Won. Hos Won Won hjælper de virksomheder som Femilet, Hovedstadens Beredskab, IdealCombi, DAHL, Viborg FF, CSK Steel, Grundfos og Region Midtjylland med at bygge og vedligeholde deres brands.

Vigtig info

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA. Bemærk der opkræves et No Show gebyr på 500,- ved udeblivelse uden afbud. 

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i deres markedsføringsmateriale og på deres digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

Hvor

Annonceres senere


Hvornår

Onsdag d. 03. marts 2021

Kl. 08:00 - 11:15


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 24. februar 2021

Kl. 08:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

20

Arrangementsnr.

338894


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland