Webinar

VBA i Excel

Er du interesseret i en basal introduktion til Visual Basic for Application (VBA) til Excel? Du vil få viden om hvordan du optager og skriver makroer og anvender dem i forbindelse med dine datasæt. Derudover vil du blive introduceret til VBA’s userforms.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 19. oktober 2021

Kl. 17:15 - 18:15

Fra 0 kr.

Webinar: VBA i excel for begyndere

📜 Indhold

På dette live webinar vil du lære at begå dig i Excels VBA. Du vil få en en basal introduktion til Visual Basic for Application (VBA) til Excel. Du vil få viden om hvordan du optager og skriver makroer og anvender dem i forbindelse med dine datasæt. Du vil få en kort introduktion til VBA’s userforms, og se et eksempel på, hvordan de kan anvendes sammen med dine datasæt. For at deltage i dette kurses, skal du have adgang til Excel på din computer.

🎯 Målgruppe 

Dette webinar er for dig, der er nybegynder til Excels VBA. Du behøver ikke at have kendskab til programmering på forhånd - vi tager det hele fra bunden af.

🤓 Det kan du efter webinaret 

Navigere i visual basic editor vinduet

Optage makroer med både relative og absolutte referencer

Oprette dine egne moduler 

 📺 Live webinar

Som noget nyt tilbyder IDA live webinarer. Her får du mulighed for at sidde sammen med en underviser og følge undervisningen live. Fordelen ved dette er bl.a., at du har mulighed for at gå i dialog med underviseren, stille spørgsmål og få vejledning i præcis det du har af udfordringer i dit arbejde med VBA programmering.

📅 Praktisk information 

Dato: 21 september 2021

Tidspunkt: 17.15-18.15

Hvor: Webinaret afvikles via Studynow Zoom og du får tilsendt link forud for webinaret. 

Deltagelse: For at få adgang til VBA for begyndere, eller vores on-demand videokurser, skal du have en bruger på vores Studynow kursusplatform. 

👤 Adgang til Studynow

Hvis det er første gang, du skal deltage i et webinar eller kursus gennem vores Studynow kursusplatform, skal du oprette en Studynow bruger på selve kursusplatformen her: https://ida.studynow.dk/users/sign_up. Husk at du skal hente din rabatkode her i app'en, under “Fordele”. Du sparer 2.499,- ved at være medlem af IDA og får derfor 100 % rabat i hele 2021. (Du kan desværre ikke logge ind på Studynow med din IDA bruger - du skal oprette en ny på kursusplatformen).

 Underviser 🧑‍🏫

Nanna Marie Sternhagen Nielsen er til daglig studerende på Design og Innovation på DTU. Under sit praktikforløb i Novo Nordisk fik hun større kendskab til VBA og dets anvendelse i større virksomheder. Nanna har særligt haft fokus på Userform Funktionen i VBA, med de forskellige brugerflade muligheder. 

Dataudveksling mellem IDA og Studynow

Dette webinar er et samarbejde mellem IDA og StudyNow. Deltagerlisten er derfor tilgængelig for begge arrangører. 

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 19. oktober 2021

Kl. 17:15 - 18:15


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Ledig

50 kr.

IDA-medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Ikke IDA-medlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. oktober 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

57

Arrangementsnr.

341490


Arrangør

Kurser for studerende


Medarrangører

Kurser for studerende