Arrangement

Velsmurt hjerne - spis dig fra stress og få ny energi og glæde

Det er ikke naturbestemt at være træt når du vågner, humørsyg sidst på eftermiddagen, slatten under og efter træning, sliksyg i aftentimerne eller udbrændt længe før sengetid.

CREATE, Aalborg

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 75 kr.

Tilmeldingsfrist 20. august 2020 - kl. 23:55

 

BeskrivelseLink kopieret

Men hvis dine kostvaner og din øvrige livsstil bringer kropskemien i ubalance, så er det akkurat, hvad der sker.

Kom til foredrag med Martin Kreutzer, som med afsæt i sin brandaktuelle bog om samspillet mellem kosten, tarmen og hjernekemien på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at holde hjernen i topform.

Læs mere om Martin Kreutzer her: www.velsmurt.nu

Kompetanceforum Nord er undervejs vært ved vand/sodavand/øl og sandwich.

Arrangementet er oprettet 19 maj - med forbehold for ændringer jf. myndighedernes corona anvisninger. Bl.a. derfor er lokalet på AAU ukendt indtil videre.

Bogen "Velsmurt Hjerne" kan tilkøbes vel tilmelding til en skarp pris - 200,- pr. stk

Den antiinflammatoriske kost har vist sit værd mod talrige livsstilssygdomme. Nu kommer den i en ny version, der sætter kurs mod hjernen.

Hvordan giver man sin hjerne det optimale brændstof? Hvilke mad- og drikkevarer kan være udslagsgivende for, at man får energi, overskud, glæde og gode ideer og kan holde koncentrationen og huske – selv når man har lynende travlt og er under pres?

Nøglen til at frigive hjernens positive kræfter og opbygge et solidt bolværk over for alt det negative som fx stress hedder i høj grad antiinflammatorisk kost, her i en ny og lidt anderledes version med ekstra fokus på særlige råvarer og måltidsstrategier, der specifikt påvirker hjernen.

Stadig flere mennesker rammes af sygdomme som stress, depression og demens, og der forskes i disse år intenst på området. Hvordan man bedst muligt forebygger disse sygdomme og omsætter den nyeste viden på området til helt almindelig hverdagsmad, er omdrejningspunktet i denne nye bog fra Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der er en opfølger til sidste års bestseller Velsmurt.

Heldigvis behøver man ikke gå på jagt efter sjældne råvarer og ingredienser for at booste sin mentale sundhed. Langt de fleste hjernevenlige madvarer kan fås i et helt almindeligt supermarked. Bogen gennemgår de koststrategier og næringsstoffer, som forskerne anser for særlig vigtige i forhold til hjernen og er en lettilgængelig guide til de antiinflammatoriske kostprincipper.

68 fristende opskrifter, der rummer de rette mængder af alt det, en sund hjerne kan drømme om, gør det ekstra nemt at kaste sig ud i den sunde, hjernestyrkende kost

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

CREATE

Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Lokale følger senere


Hvornår

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Medlem af arrangør

75 kr.

Ledig

75 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Firmamedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 20. august 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

100


Ledige pladser

87

Tilvalg

Ledsager

150 kr.

Bogen ”Velsmurt hjerne”

200 kr.

Arrangementsnr.

336602