Webinar

Vinger over Afrika - online live

Foredrag om et flyve-eventyr gennem Sydafrika, Botswana og Namibia i en lille safarigrøn Savannah

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 16. december 2020

Kl. 19:00 - 21:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 16. december 2020 - kl. 18:30

Se live webinar med spændende foredrag af Malene Lemann og Bjørn Iversen

I sommeren 2018 begav Malene Lemann og Bjørn Iversen sig ud på et 15.000 km langt flyve-eventyr gennem Sydafrika, Botswana og Namibia i en lille safarigrøn Savannah.
Ombord havde de hver 8 kg bagage, 4 liter vand og det mest basale campinggrej til at kunne klare en uventet nat i den ugæstfrie afrikanske natur.

Det havde krævet flere års planlægning at give drømmen vinger.
Men knapt var Savannah’en lettet første gang, før parret blev mindet om, at ikke alt kan planlægges, når det kommer til flyvning.
Det gælder ikke mindst, når der både er vilde dyr, høje bjerge og langt mellem benzintankene.

Eventyret er også en historie om helt unikke flyoplevelser, om en helt ufattelig gæstfrihed og om alle de mennesker, der krydsede deres slipstrøm.

IDA Fly-medlemmer gratis deltagelse. Bemærk at du som IDA Medlem kan deltage gratis ved at melde dig ind i netværket IDA Fly.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af IDA Fly vær blandt de første der hører om nye arrangementer
Medlemskab af netværket er gratis for medlemmer af IDA, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk). Er du ikke medlem af IDA, kan du tilmelde dig IDA Fly som gæstemedlemskab via denne formular, årligt gebyr kr. 500,-. Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Alle kan gratis tilmelde sig IDA Fly's nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 16. december 2020

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 16. december 2020

Kl. 18:30


Antal pladser

200


Ledige pladser

183

Arrangementsnr.

338272


Arrangør

IDA Fly


Medarrangører

Kurser for studerende