Arrangement

Vinsmagning - "Back to the roots"

Vi gør det igen! Årets vinsmagning er i temaet "back to the roots" hvilket både betyder franske vine, men også kendte lokaler da vi i år vender tilbage til de dejlige lokaler på Aalborg stadion. Vi skal smage på 8-10 vine og nyde en lækker 3-retters menu.

Aalborg stadion, Aalborg

Fredag d. 16. oktober 2020

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 300 kr.

Tilmeldingsfrist 08. oktober 2020 - kl. 23:55

Dette års vinsmagning vil tage os "back to the roots" i mere end én forstand. Vi skal smage en masse franske vine og vil komme hele paletten rundt, vi skal både smage på mouserende, hvid, rosé, rød, og dessertvin, i alt mellem 8 og 10 forskellige slags nøje udvalgt af de dygtige drenge fra Vin&vin Aalborg, hertil serveres en lækker 3-retters menu.

Er du helt ny på vin så frygt ej! Målet med denne vinsmagning er netop at lærer dem der måske ikke kender så meget til vin en lille smule om hvad det er, hvorfor det er forskelligt og hvad der for eksempel gør en rosé til en rosé. samtidig med, at der også vil være en lille smule nørderi omkring områder og specielle kendetegn for de lidt mere garvede, er det der bliver fortalt ikke helt nok, så vil drengene fra Vin&Vin svare på alle de spørgsmål det måtte være.
Fælles for alle er at vi have en kanon aften, smage på en masse dejlig lækker vin og nyde et lækkert måltid mad i skønne rammer.

Så prik studiegruppen, dine bedste kammerater, kollegaerne, kæresten, bedstefar eller hvem som helst ellers på skulderen, find den pæne skjorte/kjole frem og skynd jer at tilmelde jer årets hyggeligste aften, mens der stadig er plads!

Praktisk Information

Har du allergener, eller er der noget mad du ikke kan spise, bedes du kontakte os vha. nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold for dette under arrangementet.

Du bedes fremvise din billet på Hello Fellow appen når du ankommer til arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt arrangementsansvarlig Casper Borre på Casperborre@hotmail.com eller 22 28 89 24

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kontakt Helle Ekstrøm på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 150 kr. for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til Helle Ekstrøm på hek@ida.dk.

Hvor

Aalborg stadion

Harald Jensen vej 9

9200 Aalborg


Hvornår

Fredag d. 16. oktober 2020

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Studiemedlem

300 kr.

Ledig

400 kr.

Medlem

400 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 08. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

100


Ledige pladser

14

Tilvalg

Ledsager

399 kr.

Arrangementsnr.

337093


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord


Medarrangører

Kurser for studerende