Arrangement

Vinsmagning rundt om Italien med 8 vine

Vi skal lærer og smage 8 forskellige vine. Hvor vi lære lidt om vin generelt eller ønsker at blive bedre til at vælge sin vin ud fra smag, druer, typer m.v. , hvor sommelier Klaus Engberg vil guide os igennem de forskellige vin i distrikterne i Italien.

Unika Vine, Roskilde

Mandag d. 16. november 2020

Kl. 19:00 - 21:30

Fra 170 kr.

Det foregår hos Unika Vine i Roskilde, hvor sommelier Klaus Engberg vil guide os igennem de forskellige distrikter i Italien. Til smagning serveres lette snaks. Vi sidder 16 deltagere omkring bordet, mens vi nyder de gode italienske vine.

Vi skal lærer og smage 8 forskellige vine, hvor lære lidt om vin generelt eller ønsker at blive bedre til at vælge sin vin ud fra smag, druer, typer m.v. Vi tager udgangspunkt i hvad den enkelte kan lide og hjælper til en bedre forståelse af hvad der gør forskellen på en god og en dårlig vinoplevelse. Vi snakker om kvalitet i forhold til pris og hvilke vine der passer til forskellige typer af mad.

Klaus Engberg har været vinmand gennem mange år, og har blandt andet haft vinbaren Kong Alberto på Hestetorvet. Startede vinforretningen Unika Vine sammen med Thomas Callus Jensen og har fokus på italienske vine, der kommer fra små producenter, hvor det er kvalitet og miljø, der er det primære fokus. De vinhuse som Unika Vine forhandler er nogle, de har arbejdet og opbygget tætte relationer med i mere end 16 år, hvilket sikre at kvalitet og pris går hånd i hånd.

Der tages udgangspunkt i hvad den enkelte kan lide og hjælper til en bedre forståelse af hvad der gør forskellen på en god og en dårlig vinoplevelse.  Vi snakker om kvalitet i forhold til pris og hvilke vine der passer til forskellige typer af mad.

Hvor

Unika Vine

Holbækvej 19

4000 Roskilde


Hvornår

Mandag d. 16. november 2020

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Ledig

170 kr.

Studiemedlem

170 kr.

Medlem af arrangør

180 kr.

Medlem

180 kr.

Seniormedlem

180 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 08. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

0

Tilvalg

ledsager

250 kr.

Arrangementsnr.

338031