Webinar

Vinter og juleølsmagning med Carsten Berthelsen

En aften for alle, der holder at godt øl, festlige anekdoter og fortællinger om urgamle traditioner og stolt håndværk. Det bliver i år som webinar, hvor du får øllet i forvejen. Nok til 3 personer.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 18:00 - 20:00

Fra 125 kr.

Sidste nyt: Webinaret er næsten fuldtegnet nu: Hvis du ikke kan få plads, så skriv dig på ventelisten.Så vil du få forrang ved en eventuel gentagelse eller mulig udvidelse af deltagerantallet.

Øl-entusiast og forfatter Carsten Berthelsen er aftenens foredragsholder.

Han skriver:

Når året rinder ud og de mørke dage kommer, insisterede vore forfædre (og formødre) på at udstå Den Kolde Tid med godt stærkt øl. Prøv nogle af den fineste sæsonøl fra de store øllande i Europa.
Smag nogle af de bedste, der er perfekte til vinterfrokosten, julemaden og til den stille stund, hvor månen sejler over nattehimlen.

Du kan hente øllet i et af vore udlagte depoter i Allerød, Hillerød, Anisse (Helsinge) i Nordsjælland. De tilmeldte får i tide adresser og tidspunkter for afhentning af øllet.

Du kan også få det bragt direkte hjem eller med posten, mod en ekstra betaling til forpakning og porto. Det skal vælges som option allerede ved tilmeldingen. (Vi kan maks. håndterer 15 direkte leveringer).

Tilmeldte får en mail nogle dage før med link yderligere information.

Priser:

Foredrag og 6 flasker specialøl, nok til 3 personer, som smager sammen 125 kr.

Hvis I bliver flere bestilles blot ekstra øl til 175 kr.

Levering af øllet hjemme ved dig 100 kr. (OBS! Kun mulighed for få leveringer)

Forbehold: Hvis der er for få som tilmelder sig, eller hvis nye covid19 restriktioner kommer til, kan det blive nødvendigt at aflyse. Du får så betalingen tilbage,

joergen@harbst.dk

I samarbejde med Kulturforum, IDA København.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 18:00 - 20:00


Pris

Ledig

125 kr.

IDA-medlem

125 kr.

Seniormedlem

125 kr.

Studiemedlem

125 kr.

Ikke IDA-medlem

325 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 02. december 2020

Kl. 00:00


Antal pladser

80


Ledige pladser

0

Tilvalg

6 ekstra øl

175 kr.

Levering af øllet hjemme ved dig

100 kr.

Arrangementsnr.

338632


Arrangør

Seniorudvalg, IDA Nordsjælland


Medarrangører

KulturForum, IDA København

Kurser for studerende