Arrangement

Virksomhedsbesøg 15. september hos Ravendo Randersbøren A/S

Glæd dig til et besøg hos Ravendo Randersbøren og få et indblik i en dansk familieejet fabrikationsvirksomhed, der det sidste år har fået nye ejere, ny bestyrelse og har øget fokus på både miljø og eksport – midt i en tid med Corona.

Ravendo A/S, Viborg

Onsdag d. 15. september 2021

Kl. 14:00 - 16:00

Gratis

2 pladser tilbage

Ravendo Randersbøren A/S ligger på Klokkestøbervej i Viborg. Her beskæftiger den knap 40 medarbejdere fordelt på lager, produktioner, værksted, salg og administration. Ravendo Randersbøren blev grundlagt i 1946 og kan således fejre 75 års jubilæum i år.

Historien er lang og favner fra den spæde start autodele og kælke, til et bredt produktsortiment i dag med både sækkevogne og trillebøre til private og erhverv; og lagervogne, transportvogne og elektrisk drevne produkter, der henvender sig til byggebranchen.

 Du kan læse om virksomheden her: https://www.ravendo.com/ 

Program

Kl. 14.00 Velkomst

Kl. 14.15 Ravendo Randersbøren fylder 75 år.

- Historien om Ravendo Randersbøren

- Ravendo Randersbøren i dag

Kl. 15.00 Rundvisning

Kl. 15.45 Afslutning

Vigtig info

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA. Bemærk der opkræves et No Show gebyr på 500,- ved udeblivelse uden afbud. 

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i deres markedsføringsmateriale og på deres digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

Corona-retningslinjer

VIBORGegnens Erhvervsråd følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger i forbindelse med arrangementer. Så er du tilmeldt et arrangement, vil du få besked, hvis der sker ændringer.

Hvor

Ravendo A/S

Klokkestøbervej 3-5

8800 Viborg


Hvornår

Onsdag d. 15. september 2021

Kl. 14:00 - 16:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 10. september 2021

Kl. 09:59


Antal pladser

10


Ledige pladser

2

Arrangementsnr.

340691