Arrangement

Virksomhedsbesøg HedeDanmarks Miljøcenter i Stoholm

Glæd dig til at besøge HedeDanmarks Miljøcenter i Stoholm og få mere at vide om bæredygtig genanvendelse og oparbejdelse af restprodukter til både foder, biogødning og biogas.

HedeDanmarks Miljøcenter i Stoholm, Stoholm

Tirsdag d. 08. september 2020

Kl. 14:00 - 16:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 03. september 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

HedeDanmark a/s er en international service- og handelsvirksomhed inden for det grønne område, med stor fokus på bæredygtig genanvendelse. I HedeDanmark servicerer de alle typer virksomheder og forsyninger, der ønsker at optimere udnyttelsen af deres restprodukter.

Genanvendelse af restprodukter handler om bæredygtig nyttiggørelse af de organiske og mineralske rest- og biprodukter, der er tilbage efter forarbejdning af råvarer til fødevareproduktion eller spildevand i produktionsvirksomheder og forsyningsselskaber – til foder, biogas eller biogødning på landmandens marker.

I takt med at recirkulering og ressourcegenanvendelse gennem de seneste årtier er kommet mere i fokus, har HedeDanmark fundet nye måder at genanvende og nyttiggøre mange typer af restprodukter i deres store netværk af kunder, samarbejdspartnere og faciliteter. Det gør dem i dag i stand til at modtage store mængder af næsten alle typer restprodukter – og de udvikler løbende nye metoder og processer for at sikre den bedste anvendelse – til glæde og gavn for virksomhederne, landbruget, forbrugerne og miljøet.

Program: 

Kl. 14.00 Vekomst med info om HedeDanmarks genanvendelsesaktiviteter (under tag). Kaffe og sandwich i forbindelse hermed.

Kl. 14.15 Rundvisning

Kl. 15.45 Afslutning

Kl. 16.00 Rundtur ved lergraven - for de som har lyst (slutter kl. 16.30)

Tag gerne praktisk fodtøj på efter vejret. Hvis det regner, vil gummistøvler være en god ide. 

Vigtig info:

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA, men bemærk at der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud. 

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

HedeDanmarks Miljøcenter i Stoholm

Lundgårdsvej 10

7850 Stoholm


Hvornår

Tirsdag d. 08. september 2020

Kl. 14:00 - 16:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

13

Arrangementsnr.

336786


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland