Arrangement

Virksomhedsbesøg hos BILA A/S

BILA er et projekthus grundlagt i 1988. Her hjælper man kunderne med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. Løsningerne dækker over alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionen.

Bila A/S, Nykøbing M

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 18:00 - 20:30

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 01. september 2020 - kl. 23:55

 

BeskrivelseLink kopieret

Virksomhedsbesøg hos BILA A/S torsdag den 14. maj, 2020 kl. 18:00 til ca. kl. 20.30

Vi mødes på Industrivej 18, Nykøbing Mors

BILA er et projekthus grundlagt i 1988. Her hjælper man kunderne med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. Løsningerne dækker over alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer. BILA er totalleverandør og kan tilbyde en bred vifte af ydelser indenfor rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og efterfølgende servicering af robotanlæg.

BILA har leveret mere end 2.000 automatiseringsløsninger til det europæiske- og amerikanske marked indenfor forskellige industrier. BILA beskæftiger mere end 400 engagerede medarbejdere fordelt på flere forskellige adresser i Danmark samt i Norge og Sverige.

Vi vil blive præsenteret for de nyeste teknologier og systemer, som BILA kan tilbyde. Vi vil se og høre om AGV, MiR, traditionelle robotter og kollaborative robotter.

Under besøget vil der blive serveret et bid brød, og der er tid til lidt networking.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Fagteknik, IDA Vest
Medlemskab af Fagteknik, IDA Vest er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk.

Nyhedsmail Fagteknik, IDA Vest er gratis for alle!
Tilmeld dig Fagteknik, IDA Vest' nyhedsmail, det er gratis for alle.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Bila A/S

Industrivej 18

7900 Nykøbing M


Hvornår

Torsdag d. 03. september 2020

Kl. 18:00 - 20:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 01. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

335070


Arrangør

Fagteknik, IDA Vestjylland


Medarrangører

Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

Mors-Thy Afdeling, IDA Nord