Webinar

Virtuel ginsmagning og destilleri-tour direkte fra Njord Gin

Denne torsdag aften kombinerer vi den virtuelle virkelighed med en sund dosis ginsmagning og god stemning - og tilsammen bliver til det til en hyggelig og lærerig oplevelse direkte fra vores destilleri til jer derhjemme.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 18:30 - 20:30

Fra 250 kr.

Du får leveret en pakke med bl.a. en velkomstcocktail og 5 udvalgte 5 cl-Njord miniatureflasker, så du kan sidde hjemme og nyde god gin i selskab med andre deltagere, mens du deltager i en guidet smagning og en intro til ginproduktion på  mikrodestilleriet. I pakken har vi også inkluderet tonic til smagningen og et spiritus-smageglas.

Hvordan fungerer det:

 • Du tilmelder dig.
 • Dagen før smagningen modtager du en e-mail-invitation til et Zoom-møde (videokonference-tjeneste). Det kræver ikke nogen registrering og meget lidt opsætning. Yderligere info og enkel vejledning er at finde i e-mailen.
 • Vi leverer en pakke med velkomstcocktail, miniature-ginflasker, tonic mm. til en GLS Pakkeshop nær dig senest dagen før smagningen.
 • Vi guider dig gennem smagningen og en giver en lærerig intro til gin og ginproduktion fra destilleriet.
 • Varigheden er cirka 90 minutter.

Hvad er inkluderet i pakken:

 • En Bottle Rocket: En fadlagret velkomstcocktail + en specialtonic til at toppe med, hvis du er til en mere læskende oplevelse.
 • Fem stk. 5 cl Njord Gin miniature flasker.
 • Tonic så du også får G&T-oplevelsen med i smagningen.
 • Et tulipanformet spiritus-smageglas.
 • En virtuel rundvisning fra vores destilleri.
 • En præsentation af de forskellige gins sammen med historier om alt fra produktionsmetoder til ginhistorie.

Hvad du skal bruge for at deltage:

 • En computer eller en tablet/smartphone.
 • Et passende glas til velkomst-cocktailen (f.eks. et lowball-, highball- eller rødvinsglas)
 • Isterninger
 • Husk at komme tonics på køl i god tid før smagningen

Evt. afmelding skal ske senest 6. januar kl. 12:00, da der herefter vil blive sendt ginsmagsprøver afsted.

Vel mødt online torsdag den 21. januar 2021.

OBS: Vigtige praktiske oplysninger!

Tilmeldingsprocedure
Husk ved tilmelding at besvare spørgsmålet vedr. den præcise adresse, hvortil pakken skal leveres. Ellers kan vi ikke sikre os, at den når frem i tide.

Ved tilmelding accepterer du, at dit navn, adresse, E-mail  og telefonnummer deles med Njord Gin, så de kan stå for at distribuere pakkerne og advisere dig om, at den er på vej. Pakken leveres til nærmeste GLS pakkeafhentningssted. 

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Link til arrangementet kommer direkte fra Njord Gin dagen før afholdelse. 

Vær opmærksom på, at det ikke er IDA, der afholder Zoom-webinaret men Njord Gin, hvorfor IDA ikke kan stilles til ansvar for teknikken eller kvaliteten.

Videregivelse af personoplysninger til Njord Gin
Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til Njord Gin, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet (fremsendelse af link og smagepakke). Deltagerlisten indeholder dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, som oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.  

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten

Info om personlige oplysninger
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 18:30 - 20:30


Pris

Firmamedlem

250 kr.

Medlem af arrangør

250 kr.

Ledig

250 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Studiemedlem

250 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

450 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

450 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. januar 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

450 kr.