Webinar

Virtuel ledelse og motivation - Gratis workshop på zoom

Hør hvordan du får adgang til og styrket din personlige og autentiske ledelsesstil. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 02. februar 2021

Kl. 12:00 - 13:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 01. februar 2021 - kl. 23:59

At lede og motivere dig selv og andre

Hør hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater. Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt og praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

I forbindelse med Corona har mange ledere også efterlyst viden og færdigheder inden for ledelse på distancen. Det kommer vi også ind på.

Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab og det gør sig også gældende ved de virtuelle møder på denne workshop får du ideer til hvordan du kan

- Målrette din kommunikation til den enkelte, og øge din gennemslagskraft
- Styrke din sanseskarphed, og få fuld adgang til den non-verbale kommunikation.

Foredragsholder:
Henrik Wenøe, Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til topchefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Kommunikation, Ledelse, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisation og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland. 

Vil du vide mere?
Kontakt Søren Nielsen fra IDA selvstændig og IDA Lederforum 28690334/sni@bigbell.dk

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 02. februar 2021

Kl. 12:00 - 13:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

218

Arrangementsnr.

339115


Arrangør

IDA Selvstændig


Medarrangører

IDA Arbejdsmiljø