Webinar

Virtuel ølsmagning - Grauballe Bryghus

IDA Silkeborg afholder virtuel ølsmagning i samarbejde med Grauballe Bryghus. Hvor du kan sidde trygt hjemme i sofaen og være med, mens Grauballe Bryghus præsenterer de forskellige øl.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 27. november 2020

Kl. 19:30 - 21:30

Fra 149 kr.

Grundet Corona tilbyder vi IDA medlemmer et virtuelt ølsmagningsarrangement i samarbejde med Grauballe bryghus. Ølsmagning bliver præsenteret af Grauballe Bryghus via ZOOM i præsentationsmode således det kun er Grauballe der taler og præsentere video. 

Følgende øl vil blive gennemgået: 

Indian Summer
Indian Summer er en frisk rødlig øl med duft og smag af citrus og Campari.

Remstrup
Smag af frisk orange og lime afstemt med en let humle og sødme, afrundet, blød og lækker.

Honey Gold
Honey Gold er anvendt lyse malte sammen med Leatherwood honning fra Tasmanien. Leatherwood honning er en af de mest aromatiske og blomstrede honninger, hvor med den som smagsgiver er med til at give Honey Gold en dejlig afrundet smag og aroma.

Franks IPA
Humlet med First Gold og Centennial-humle for at give en underliggende og alligevel karakteristisk humlesmag.

Dark Chrismas
Mørk som julenatten, deraf navnet. Samtidig blød som julens konfekt.

Wild Horse
Wild Horse er en imperial Stout med det hele. Ristet malte, havreristet byg
og lidt røgmalt. Ligesom vores House of Romanov giver den rige dosering af Columbus Humle en drømmeagtig totaloplevelse. Derudover er den brygget med humlen Cascade
.

Før arrangementet vil de ovenstående 6 øl + 2 poser snacks blive fremsendt til deltagerne, 

Tilmelding: Husk ved tilmelding at besvare spørgsmålet vedr. den præcise adresse, hvortil øllen skal leveres. Husk ligeledes at oplyse, hvor den må stilles på matriklen, hvis der ikke er nogle hjemme.

Kort om Grauballe Bryghus:

Grauballe Bryghus er et mikrobryggeri, der blev grundlagt i 2002 på en gård i landsbyen Grauballe tæt ved Silkeborg.

Det blev stiftet af ægteparret William Frank og Else Birk, der begge har en uddannelse indenfor fødevareindustri. Birk er uddannet bromatolog fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, mens Frank er uddannet som brygmester i 1972 på Den Skandinaviske Bryggerhøjskole, hvorefter han arbejdede flere år som daglig leder på Ceres i Aarhus og bryggerichef på Sandwalls i Sverige [1][2]. I 2013 blev ejerkredsen udvidet, hvorefter bryghuset blev flyttet ind i større lokaler i Silkeborg, så det var muligt at brygge øl i væsentligt større mængder.

Der kan læses mere om Grauballe bryghus på deres hjemmeside, https://grauballebryghus.dk/.

VIGTIGT

OBS. Tilmelding er bindende.

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I denne mail finder du et link til webinaret, som afvikles i Zoom. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Det er ikke IDA som afholder Zoom webinaret, men Grauballe Bryghus, hvorfor IDA ikke kan stilles til ansvar for teknikken eller kvaliteten.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du bruger en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy.

Videregivelse af personoplysninger til Co-coders
Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til Co-coders, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, som oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.  

 

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fredag d. 27. november 2020

Kl. 19:30 - 21:30


Pris

Firmamedlem

149 kr.

Medlem af arrangør

149 kr.

Ledig

149 kr.

Medlem

149 kr.

Seniormedlem

149 kr.

Studiemedlem

149 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

349 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. november 2020

Kl. 15:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

25

Tilvalg

Ekstra deltager / Ølpakke

349 kr.

Arrangementsnr.

338320