Webinar

Webinar: Design Thinking

Deltag på webinaret om Design Thinking, og få et indblik, hvordan du kan styrke og strukturere virksomhedens udviklingstilgang, så du løser de rigtige problemer og kommer fra problem til løsning. Det er nemlig en dårlig ide at løse de forkerte problemer.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fredag d. 04. december 2020

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 03. december 2020 - kl. 23:59

Med Design Thinking kan du styrke og strukturere virksomhedens udviklings- og innovationsprocesser, så du hurtigere kan modne jeres forståelse af problemer eller muligheder samt finde en løsning og afprøve den i praksis. Dette giver din virksomhed en klar konkurrencefordel, uanset om dit mål er at udvikle nye produkter, en service eller at udarbejde bedre processer i virksomheden. I en verden, hvor hastig omstilling mere end nogensinde er alfa og omega, er design thinking en uundværlig og meget hjælpsom tilgang.

Udbytte af webinaret

  • Grundlæggende forståelse af hvad Design Thinking er, og hvilke typer af problemer og muligheder det med fordel kan anvendes på.
  • Gode råd til, hvordan du selv kan komme i gang med at bruge elementer af design i dit daglige arbejde – og f.eks. sætte brugerne i centrum for din innovation og lave lynhurtige tests med prototyper.
  • Mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have om Design Thinking.

Webinaret varer en time, og i slutningen vil vi også kort gennemgå IDA’s udvalg af kurser inden for emnet.

Deltagerprofil

Webinaret er relevant for alle, der ønsker at få mere viden om Design Thinking og høre, hvordan de kan komme i gang med bruge tilgangene til at styrke deres innovationstilgang.

Underviser: Ole Kjeldal Jensen

Ole Kjeldal Jensen er business designer og har en PhD i disruptiv innovation og Design Thinking fra DTU og Stanford University. Som underviser og konsulent har Ole gennem mere end 12 år har hjulpet vidt forskellige organisationer internationalt med at mestre designsprint, Design Thinking og innovationsledelse.

Derudover er Ole partner i Ampersand Associates, hvor han rådgiver om etablering af innovationsenheder samt udvikler og leverer træning i bl.a. design sprint, design thinking og strategisk design. Ole har tidligere været forretningsdesigner i DONG Energys Innovationscenter, Ass. Prof. i design og innovation på DTU og seniorkonsulent i innovation hos Teknologisk Institut.

LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/ole-kjeldal/

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fredag d. 04. december 2020

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

694

Arrangementsnr.

338563


Arrangør

IDA Learning