Webinar

Webinar: Hvordan går det med den nye standard for arbejdsmiljøet?

Vi tager temperaturen på implementering af ISO 45001 - Kom og hør erfaringer fra forskellige virksomheder, der har taget turen over på den nye standard.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 12:30 - 16:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 09. december 2020 - kl. 00:00

Der er efterhånden flere og flere virksomheder, som har migreret deres arbejdsmiljøledelse fra OHSAS18001 til ISO45001. Den nye standard lægger op til større systemintegration mellem forskellige ledelsessystemer (ISO 9001, ISO 14001 etc…), så for dem som allerede er kvalitets- og miljøcertificerede er springet måske ikke så stort – eller er det? For andre virksomheder skal nye forventninger indfris, når arbejdsmiljøledelsen skal overgå til en ISO-standard.

Kom og hør erfaringer fra forskellige virksomheder, der har taget turen over på den nye standard. Og hør Arbejdstilsynet fortælle om deres erfaringer med tilsyn på arbejdsmiljøcertificerede virksomheder. 

Overvejer I at blive arbejdsmiljøcertificerede efter ISO 45001, står I overfor certificering efter ISO 45001 – eller er du bare nysgerrig på certificering? Så kom hør andres erfaringer og del dine egne. 


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Obs! Arrangementet afholdes også fysisk i IDA på arr. nr.: 337373

Zoom Webinar: Webinaret afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. hvis du vil have alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af ca. et døgn kunne se den optagne video her: Oversigt over IDAs videoer

Arrangør: Rikke Fatum, Peter Hansen og Rikke Seim, IDA Arbejdsmiljø

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 12:30 - 16:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 09. december 2020

Kl. 00:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

952

Arrangementsnr.

337251