Webinar

Webinar: Introduktion til Deep Learning i praksis

Få en introduktion til Deep Learning og hør mere om, hvordan Deep learning kan skabe værdi for dig. Få ideer til, hvordan du og din virksomhed selv kan komme i gang.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 08:30 - 09:30

Gratis

Teknologier tilgængelige for alle

Deep learning er en maskinlæringsteknik, der kan bruges inden for bl.a. billed- og videoanalyse. De store it-giganter som f.eks. Google har sat sig tungt på markedet for kunstig intelligens, men den gode nyhed er, at de også har demokratiseret teknologierne, så de nu er tilgængelige for alle, hvilket skaber helt nye muligheder for danske virksomheder.

Det er især de seneste års udvikling inden for Deep learning, der har sat gang i en industriel udvikling som for mange virksomheder har betydet et større fokus på, hvordan processer kan automatiseres, og hvordan bearbejdning af indsamlede data kan bidrage til ny værdi og nye produkter.

På webinaret får du:

  • En såvel teoretisk som case-baseret gennemgang af, hvad deep learning er.
  • Indsigt i, hvor teknikken skaber størst værdi.
  • Input til, hvordan du selv kommer i gang med at bruge den i din egen organisation.
  • Kom godt i gang – økonomiske muligheder

Webinaret henvender sig til alle der er nysgerrige på Deep Learning, men det vil være en fordel hvis du et grundlæggende kendskab til Python

Oplægsholder

På webinaret vil du møde Henrik Pedersen, der udover at være Distinguished Scientific Advisor i Alexandra Instituttet også er ekstern lektor på Institut for Datalogi på Aarhus Universitet, hvor han underviser i Deep learning.

Mødebeskrivelse

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 08:30 - 09:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

668

Arrangementsnr.

338567


Arrangør

IDA Learning