Webinar

Webinar: Skriv klart og effektivt

Få ny inspiration til at skrive bedre, hurtigere og med større gennemslagskraft.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 02. december 2020

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

Kender du fornemmelsen af, at din tekst ikke bliver set, forstået eller handlet på? Kampen om at fange din modtagers opmærksomhed er hårdere end nogensinde, og derfor skal du kunne skrive strategisk klogt, målrettet og effektivt. Få ny inspiration til at skrive bedre, hurtigere og med større gennemslagskraft.

Hør mere på IDA’s webinar: Skriv klart og effektivt

Få værktøjer til endnu mere effektiv kommunikation

Det er ikke nok at være fagligt dygtig, man skal også kunne formidle sin viden for at lykkes som højtuddannet medarbejder. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere skal kunne forstå, bruge og blive overbevist af dine ord. Mange tekster bliver overset og misforstået.

På dette webinar får du tips og tricks til strategisk og effektiv kommunikation – og hører om de fælder, du skal undgå for at lykkes bedre og hurtigere med skriftlig kommunikation.

Underviser: Anne Katrine Lund, underviser på IDA’s kursus: Skriv klart og effektivt

Anne Katrine Lund er ph.d. i retorik og ekspert i effektiv kommunikation. Hun arbejder som rådgiver i mange af landets største organisationer og er forfatter til over 20 bøger om troværdighed, gennemslagskraft og effektiv kommunikation. Hun er desuden dommer for Sprogprisen.dk til Danmarks bedste tekster.

Anne Katrine elsker at dele sin viden om kommunikation som håndværk, fordi hun tror fuldt og fast på, at den bedste kommunikation kommer fra den, der ved mest. Derfor gælder det om, at så mange som muligt ved, hvordan de bedst får deres viden til at virke som effektiv kommunikation.


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 02. december 2020

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 01. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

112

Arrangementsnr.

338463


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland