Webinar

Webinar: Strategisk forhandling anno Covid-19

Få eksperternes indblik i, hvorledes den nye forhandlings- og mødeform, hvor alt foregår online, påvirker forhandlingsklimaet - hvordan vi forsat kan skabe forhandlinger, der har fokus på det fulde potentiale?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 01. december 2020

Kl. 09:00 - 10:00

Gratis

Webinar om Forhandling via Teams, Zoom, etc.

Forhandling på og med stærke relationer bliver i høj grad udfordret på grund af den globale pandemi. Behovet for en forhandlingsstruktur og en stærk forståelse for forhandlingspsykologien er vigtigere end nogensinde. På webinaret vil du få mulighed for at tage konkrete værktøjer med retur til din næste forhandling. Vi behandler kritiske elementer som åbenhed i forhandlingen, hvordan du styrker din forhandlingsposition samt forudsætningerne for at bringe forhandlingen fra traditionel forhandlingstilgang til en forhandlingstilgang med fokus på det fulde potentiale.

Udbytte af webinaret

  • Få indsigt i hvordan virtuel forhandling har ændret måden vi forhandler på - få input til hvordan du kan udnytte de nye muligheder
  • Få gode tips og ideer til at skabe åbenhed, når du forhandler virtuelt
  • Lær de grundlæggende principper for at forhandle strategisk, så du har fokus på det fulde potentiale

Tilmeld dig webinaret og bliv klogere på, hvorfor vi ikke kan forlade os på den analoge forhandlingstilgang. Webinaret varer en time og i slutningen vil vi også kort gennemgå IDA’s udvalg af kurser indenfor emnet.

Deltagerprofil

Webinaret er relevant for alle, der ser forhandling som værende en central del af deres professionelle hverdag.

Konsulent

Christian Bryde-Nielsen

CEO+Partner - Negotiation Company
Grundlægger af Negotiation Company og blandt landets førende forhandlingseksperter. Han arbejder i dag med rådgivning og træning indenfor forhandling og relateret kommunikation.

Kunderne tæller de førende selskaber indenfor FMCG, Shipping, Finanssektoren, Bygge & konstruktions sektoren herunder også cement industriens og mange flere. På afdelingsniveau arbejder Christian typisk vertikalt ned i Salg, Projekt, Indkøb, Sourcing og Rådgivning.

Christian har en Merkantil Bacherlor fra Durham College, UK, en 2 årig uddannelse i Innovation & Entrepreneurship fra Copenhagen Business College og en CBA fra AVT Copenhagen. Han er desuden certificeret i Extended Disc i København.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 01. december 2020

Kl. 09:00 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

775

Arrangementsnr.

338583


Arrangør

IDA Learning


Medarrangører

IDA Automation