Talerne 30. november

Vi se nærmere på cyber kriminalitet med underholdende hacker demoer og cases, om når der skal forhandles med hackerne, for at få løsgivet virksomhedens systemer. Vær med i IDA Hall d. 30. november kl. 11.00

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når vi sætter Keld Norman, fra Dubex sammen med Michael Andersen, fra EAGLE SHARK, og ser nærmere på Cyber Crime 2021 – Både før og efter det er gået galt.

Keld Norman vil demonstrere højaktuelle hackermetoder og underholde med russiske spionhistorier og meget mere. Michael Andersen vil tage dugfriske cases med, der giver et sjældent indblik i forhandlingerne med hackerne, når de kræver store løsesummer for at frigive virksomhedens systemer.

Keld Norman

IT-Sikkerheds konsulent, Dubex A/S

Cyber Crime 2021

Det er aldrig kedeligt når Keld Norman går på scenen og fremviser nogle af de seneste cyber trusler 2021. Oplægget indeholder et skønt mix af dyb faglig tilgang, hands-on eksempler og en god portion humor.

Bliv klogere på hvordan hackerne finder deres ofre anno 2021 og hør historier om russiske spioner, Glitching, EMP mv. Se hvordan du udfører undetectable keylogging og hør mere om rubber ducks, USB killers og til sidst en live demo af et supply chain attack med et telefonopladsningskabel. Uanset emnet formår Keld altid at gøre det interessant.

Efterfølgende er der mulighed for at snakke videre med Keld i IDA Zonen, hvor han han vil vise og demonstrere flere teknikker for de interesserede.

Michael Andersen

COO - Department of Forensic Psychology, EAGLE SHARK A/S.

Ransomware - Din virksomhed er låst ude, hvad nu?

Hvad sker der når virksomhedens systemer først er blevet hacket og låst og hackerne sender en større regning for, at du kan få dem tilbage?

I dette indlæg høre vi om EAGLE SHARKS first respons operation fortalt af operationens gidselforhandler Michael Andersen. Hør bl.a. om AK-techotel der knapt nok var genåbnet efter Covid-19 lukningerne, da et ransomware angreb ramte AK-Techotel og 900 hoteller mistede deres bookingsystem.